VinkelBaggrund.png
Fodbold-tema-underholdning-for-boern.png

Fodbold Temafest For Børn Med Ballondyr I Rødt & Hvidt

Med Ballonmanden Mikkel Rugholm

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG? DET VAR DEM FRA DANMARK AF! HEY HEY HEY!!!

Hæv dit ballonsværd som Holger Danske!

Hiv ballon klaphatten på som en ægte roligan!

Eller gør dig klar til kamp med - den overdrevne seje - ballon vikinghjelm og - den overdrevne seje - ballon heppeøkse!

Det er fodboldstemning. Det er roligan balloner. Det er ballonmanden Mikkel Rugholm i rødt & hvidt!

Mød ballonmanden Mikkel Rugholm før den store fodboldkamp, og du har aldrig været så klar til kamp som nu. Klædt i rødt og hvidt kan det kun blive en sjovere kamp! Stort, større, størst! Og endnu mere nederdragtigt for modstanderholdet!

Du kommer ikke til at sidde og kukkelure på bænken. Du kommer i rødt & hvidt klar til larm og stemning! Vis farverne, hep alt, hvad du kan, og skab den vildeste fodbold temafest med vennerne!

KOM, SÅ - KOM, SÅ ... vi ses!

"HVAD DU HAR LYST TIL"-ballondyr

Sjov for børn

Mikkel Rugholm

Forespørg Mikkel Rugholm. Det bli'r en fest!

Det tager kun et øjeblik at sende en forespørgsel til Mikkel Rugholm, og det giver ubegrænset glæde og fornøjelse for dit publikum - en fantastisk oplevelse. Få svar på, om Mikkel Rugholm er ledig på en specifik dato. Forespørg med det samme.

Spil videoen

Mikkel Rugholm i rødt & hvidt
Afspil video

VI ER RØDE, VI ER HVIDE!!! Fløjt fodbold temafesten i gang!

LÅ LÅÅ LÅ LÅ LÅ LÅ LÅ LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! Ballonerne er røde, de er hvide, og det er klar til at få dit fodbold arrangement til at glide.

 

På med de røde, hvide ballonhatte og lad der være ekstra højt fodbold humor, når ballonmanden Mikkel Rugholm tager balloner med til alle børn og fodboldfans i Danmarks farver. Klædt i sin Dannebrog habit er der ingen tvivl om, hvem der heppes på. DANMARK!

 

Alle fans af fodbold bliver forvandlet til ægte roligans med herligt ballon heppegrej i rødt & hvidt! Røde, hvide ballon klaphatte! Røde, hvide ballon vikinghjelme og røde, hvide ballon heppeøkser! Masser forskellige ultra danske ballonhatte og roligan accessories klar til kamp!

Vis omverdenen, hvem du holder med! DANMARK! Skab børnevenlig fodbold stemning i gaden! KOM SÅ DANMARK! Og bliv klar til kamp! OG DET VAR DAAANMARK, OG DET VAR DAAANMARK, OLÈ OLÈ OLÈ!!!

Hep med fodbold tema ballondyr for børn og fodboldfans

Spark fodbold temafesten i gang med Mikkel Rugholms fantastiske fodbold temafest med ballondyr og underholdning! Både for børn og voksne!

 

Fodbold tema ballondyr og underholdning for børn og fans af fodbold, landsholdet og Danmark, vort fædreland. Masser af børneunderholdning i gaden med fodbold tema ballondyr og farverig udklædning. Men også for voksne. Sjov til vennegruppen på vej til fodbold festen, der får en kæmpe roligan makeover.

Så følg de røde, hvide balloner i gaden. Hop på fars skulder og spejd ud i horisonten. Eller spørg efter ballonmanden Mikkel Rugholm i rødt & hvidt.

Sjov ballonunderholdning til enhver fodbold temafest

Ingen fodbold temafest får rødt kort.

 

Mikkel Rugholms fodbold temafest kan skabe ekstra høj fodboldstemning! Som festligt midtpunkt. Eller som walk around underholdning. Med rigelige mængder af fodbold tema ballondyr i rødt og hvidt. I flere sammenhænge.

Som optakt til landsholdskamp eller til fodbold temafesten, hvor hovedpersonen og gæsterne er kæmpe fodboldfans. Inden landsholdskamp er der altid brug for mere heppegrej. Og fodbold temafesten er bare ikke det samme uden det rette roligan udstyr, der gør det hele endnu sjovere! Fodbold tema til fødselsdag eller oplagt som sjovt indslag til konfirmation.

Både hjemmebane og udebane - kører Sjælland, Fyn & Jylland.

Fodbold tema underholdning perfekt til:

 • EM i fodbold

 • VM i fodbold

 • Gågaden

 • Centret

 • Stadion

 • Sportsklubben

 • Idrætsforeningen

 • National sportsfest

 • Fodboldturneringen

 • Fodbold temafest

 • Fodbold tema til konfirmation

 • Fodbold tema til fødselsdag

 • Fodbold tema til børnefødselsdag

 • ... hvor som helst, der er fodboldglæde!