top of page

"HVAD DU HAR LYST TIL"-ballondyr

Sjov for børn

Mikkel Rugholm

Fodbold Temafest for børn med ballondyr i rødt & hvidt

Fodbold Temafest ballondyr og underholdning for børn med ballonmanden Mikkel Rugholm

​Skab sjov for børn med fodbold tema ballondyr! Få besøg af ballonmanden Mikkel Rugholm i rødt & hvidt med masser af balloner, ballonklovnerier og underholdning for børn.

 • KOM SÅ DANMARK! Hep på Danmark i rødt & hvidt

 • Lej en ballonklovn/ballonmand med røde & hvide fodbold tema balloner

 • Giv børnene det bedste af det bedste: Verdens bedste balloner af 100% natur

Fodbold-temafest-ballonmand.jpg

Fodbold Temafest ballondyr til børn med ballonmanden Mikkel Rugholm

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG? DET VAR DEM FRA DANMARK AF! HEY HEY HEY!!!

Hæv dit ballonsværd som Holger Danske!

Hiv ballon klaphatten på som en ægte roligan!

Eller gør dig klar til kamp med - den overdrevne seje - ballon vikinghjelm og - den overdrevne seje - ballon heppeøkse!

Det er fodboldstemning. Det er roligan balloner. Det er ballonmanden Mikkel Rugholm i rødt & hvidt!

Mød ballonmanden Mikkel Rugholm før den store fodboldkamp, og du har aldrig været så klar til kamp som nu. Klædt i rødt og hvidt kan det kun blive en sjovere kamp! Stort, større, størst! Og endnu mere nederdragtigt for modstanderholdet!

Du kommer ikke til at sidde og kukkelure på bænken. Du kommer i rødt & hvidt klar til larm og stemning! Vis farverne, hep alt, hvad du kan, og skab den vildeste fodbold temafest med vennerne!

KOM, SÅ - KOM, SÅ ... vi ses!

Forespørg med det samme. Det bli'r en fest!

Giv ubegrænset glæde og fornøjelse for dit publikum - en fantastisk oplevelse. Få svar på, om Mikkel Rugholm er ledig på en specifik dato. Forespørg med det samme.

Spil videoen ... og bliv fortryllet

Udtalelser om Mikkel Rugholms ballonsjov

"Fantastisk underholdning - alle børn var så underholdt og glade. Der var kun store smil fra alle."

- Styregruppen, Lunderskov Boldklub, Sydjylland, Lunderskov

"Mikkel er vildt go' - han får publikum til at flække af grin!"

- BAUHAUS, Østjylland, Randers

"Du har bare bevist, at voksne sagtens kan få børn med på idéer, fordi du snakker med børnene og er helt på deres niveau."

- Kulturmuseet, VejleMuseerne, Sydjylland, Vejle

VI ER RØDE, VI ER HVIDE!!! Fløjt fodbold temafesten igang!

LÅ LÅÅ LÅ LÅ LÅ LÅ LÅ LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! Ballonerne er røde, de er hvide, og det er klar til at få dit fodbold arrangement til at glide.

 

På med de røde, hvide ballonhatte og lad der være ekstra højt fodbold humor, når ballonmanden Mikkel Rugholm tager balloner med til alle børn og fodboldfans i Danmarks farver. Klædt i sin Dannebrog habit er der ingen tvivl om, hvem der heppes på. DANMARK!

 

Alle fans af fodbold bliver forvandlet til ægte roligans med herligt ballon heppegrej i rødt & hvidt! Røde, hvide ballon klaphatte! Røde, hvide ballon vikinghjelme og røde, hvide ballon heppeøkser! Masser forskellige ultra danske ballonhatte og roligan accessories klar til kamp!

Vis omverdenen, hvem du holder med! DANMARK! Skab børnevenlig fodbold stemning i gaden! KOM SÅ DANMARK! Og bliv klar til kamp! OG DET VAR DAAANMARK, OG DET VAR DAAANMARK, OLÈ OLÈ OLÈ!!!

Hep med fodbold tema ballondyr for børn og fodboldfans

Spark fodbold temafesten i gang med Mikkel Rugholms fantastiske fodbold temafest med ballondyr og underholdning! Både for børn og voksne!

 

Fodbold tema ballondyr og underholdning for børn og fans af fodbold, landsholdet og Danmark, vort fædreland. Masser af børneunderholdning i gaden med fodbold tema ballondyr og farverig udklædning. Men også for voksne. Sjov til vennegruppen på vej til fodbold festen, der får en kæmpe roligan makeover.

Så følg de røde, hvide balloner i gaden. Hop på fars skulder og spejd ud i horisonten. Eller spørg efter ballonmanden Mikkel Rugholm i rødt & hvidt.

Sjov ballonunderholdning til enhver fodbold temafest

Ingen fodbold temafest får rødt kort.

 

Mikkel Rugholms fodbold temafest kan skabe ekstra høj fodboldstemning! Som festligt midtpunkt. Eller som walk around underholdning. Med rigelige mængder af fodbold tema ballondyr i rødt og hvidt. I flere sammenhænge.

Som optakt til landsholdskamp eller til fodbold temafesten, hvor hovedpersonen og gæsterne er kæmpe fodboldfans. Inden landsholdskamp er der altid brug for mere heppegrej. Og fodbold temafesten er bare ikke det samme uden det rette roligan udstyr, der gør det hele endnu sjovere! Fodbold tema til fødselsdag eller oplagt som sjovt indslag til konfirmation.

Både hjemmebane og udebane - kører Sjælland, Fyn & Jylland.

Fodbold tema underholdning perfekt til:

 • EM i fodbold

 • VM i fodbold

 • Gågaden

 • Centret

 • Stadion

 • Sportsklubben

 • Idrætsforeningen

 • National sportsfest

 • Fodboldturneringen

 • Fodbold temafest

 • Fodbold tema til konfirmation

 • Fodbold tema til fødselsdag

 • Fodbold tema til børnefødselsdag

 • ... hvor som helst, der er fodboldglæde!

Glade arrangører

Glade arrangører

MIKKEL RUGHOLM ER DEN BEDSTE, HAM KAN INGEN TÆSKE!!!

Med disse 3 eksempler på udtalelser fra glade arrangører får du en fornemmelse af, hvordan også du og jeres ballonglade børn og fodboldfans vil opleve Mikkel Rugholms børneunderholdning som ballonmand.

 

Farvestrålende anbefalinger, sort på hvid:

Børneevent med ballonmand i Nyborg

 

”Vi var 10 butikselever fra Lidl Danmark, som lavede et børneevent i forbindelse med overtagelse af Nyborg butikken. Vi fik Mikkel ud som ballonmand, og han var mega god til at skabe en fantastisk stemning for børnene, så de kom i centrum. Han havde et helt fantastisk humør, som smittede af på os alle. Vi vil klart anbefale ham som jeres næste ballonmand!”

 

- Pia Knudsen, Salgsleder, Lidl Danmark, Fyn

Børneunderholdning til butiksfejring i Horsens

”Jeg havde booket Mikkel til at få opmærksomhed omkring min butik. Gaden skulle indvies som gågade, og det gjorde, at jeg gerne ville have folk ned i min ende af gaden. En kunde havde anbefalet ham, og han må siges at være fantastisk. Mikkel er en super smilende og glad fyr, der tog de forbipasserende med storm og fangede alle børns opmærksomhed. I flere perioder stod der kø for, at han skulle lave sjove ballondyr og figurer til alle børnene. Mikkel satte gang i gaden, lige fra han kom, til han gik. Jeg kan på det stærkeste anbefale Mikkel Rugholm til alle, der ønsker god underholdning!”

 

- Jeanet Nielsen, Indehaver, Chokolade Fabrikken, Midtjylland

Ballondyr til Sensommerfest i Århus

Dagsinstitution Skattekisten havde til den årlige Sensommerfest været så heldige, at Mikkel ville komme og lave ballondyr til alle børn. Her kom både Skattekistens nuværende indskrevne børn, deres søskende, og også tidligere børn var inviteret. Så der var ca. 80 børn i alderen 0-10 år, som alle var meget begejstrede. Mikkel havde fået en plads midt i vores fællesrum, og her stod han i næsten halvanden time og skabte det ene magiske ballondyr efter det andet. Mikkel var rigtig god til at være i øjenhøjde med alle børn, uanset alder. Så det lille 1-årige barn følte sig ligeså hørt og set, som de største børn. Mikkels nærvær var helt magisk, og alle gik derfra med en sød kommentar, en sjov bemærkning og fremfor alt lige præcis det ballondyr, de havde drømt om – og stået tålmodigt i kø for. Tusind tak til Mikkel for en skøn oplevelse og de mest magiske ballondyr.

 

- Ann Kaasgaard Løwenstein, Pædagogisk leder, Skattekisten, Østjylland

Varighed

Varighed

Hvornår fodbold temafesten skal fløjtes af?

Det er op til dig - du er dommer. Og du ved lige, hvornår Mikkel Rugholm i rødt & hvidt skal på banen.

Som en beredt ballonmand er han i national topform i sit Dannebrog habit og med røde og hvide balloner. Han tager kampen op og sørger for festlig fodbold tema udklædning til alle børn og fodboldfans.

Masser af fodbold leg og uforglemmelig sjov!

Lej en ballonmand med fodbold festtema og få lige netop det festlige element, der mangler for at fuldende børnenes fodbold temafest! Mikkel Rugholm hjælper dig med den rigtige afviklingsfacon og varighed, du skal bruge.

Mon det bli'r forlænget spilletid?! Vælg mellem 1 time, 2 timer eller 3 timer med fodbold tema ballondyr.

Lej en ballonmand med Fodbold Tema ballondyr 1 time

 • Lad stillingen være 1 - 0 mod kedelig fodbold temafest med Mikkel Rugholms fodbold temafest ballondyr! Til ca. 50-150 ballonglade børn & fodboldfans.

 • Fodbold tema underholdning med ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

 • Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg med verdens bedste fodbold playliste medbringes.

Lej en ballonmand med Fodbold Tema ballondyr 2 timer

 • Sikke en god dag det bliver, når børnenes fodbold temafest går ud i forlænget spilletid! Og Mikkel Rugholm når at lave endnu flere fantastiske fodbold tema balloner! Til ca. 100-250 ballonglade børn & fodboldfans.

 • Fodbold tema underholdning med ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

 • Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg med verdens bedste fodbold playliste medbringes.

Lej en ballonmand med Fodbold Tema ballondyr 3 timer

 • Fuld kampgejst, fuld opbakning - og sponsor aftalerne er i orden! Børnene kommer til at heppe med armene over hovedet og med alle deres nye foldbold tema balloner! Til ca. 200-350 ballonglade børn & fodboldfans.

 • Fodbold tema underholdning med ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

 • Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg med verdens bedste fodbold playliste medbringes.

MEST POPULÆRE

Praktisk

Praktisk

Spark fodbold temafesten i gang med Mikkel Rugholms fantastiske fodbold temafest for børn. Masser af børneunderholdning med fodbold tema ballondyr og farverig udklædning.

Som optakt til landsholdskamp eller til fodbold temafesten, hvor hovedpersonen og gæsterne er kæmpe fodboldfans.

Bare nyd din stadion platte, Mikkel Rugholm kridter banen op til fodbold sjov med balloner.

Modtag sikker bookingaftale

Du får en sikker bookingaftale på dato & tid og undgår alle skrækscenarier.

Skab børnenes temafest

Mikkel Rugholm medbringer rigeligt med balloner i røde & hvide farver og den gigantisk ballonpumpe, børnene elsker at trykke i bund! Og hvis det ønskes, kan der skrues endnu mere op for børnene fest med det medbragte musikanlæg til dans og sjov og alle fodboldsangene!

Styrk fantasien & kreativiteten

Slip en verden af oppustelig fantasi og kreativitet løs med Mikkel Rugholms ballondyr af hurtige fingerlette flet, skub og fold i et væld af sjove og klare farver. Og vær med til at styrke børnene i den bæredygtige kunst at anvende samme materiale til at skabe det ønskede.

Nok at se til på dagen?

Ingen opblæst ballonmand her! Mikkel Rugholm ankommer som aftalt og klarer al forberedelse og afvikling som aftalt - og ønskes det kan han være 100% selvkørende på dagen.

Materiale

Materiale

Smil!

 

Der er fotos, du frit må benyttes til presse, trykt materiale og sociale medier i forbindelse med et besøg af Mikkel Rugholm. 

 

Du vil også frit kunne downloade en pressetekst om Fodbold Tema Ballondyr som direkte input eller inspiration til en invitation eller pressemeddelelse.

 

Bare tag for dig!

Pressetekst til Fodbold ballondyr til børn med ballonmanden Mikkel Rugholm

Fodbold ballondyr & Sjov med Mikkel Rugholm

Kom i kamphumør og få lavet dit helt eget ballondyr i rødt & hvidt!

Spot ballonmesteren Mikkel Rugholm i dannebrogsfarverne, når han bevæger sig rundt og underholder med sine sprudlende balloner i rødt & hvidt!

Han vil hygge, joke og fjolle, så alle får en kanon oplevelse og en flot kvalitetsballonfigur i rødt & hvidt med til kampen. Du kan selv få lov til at vælge, hvad du kunne tænke dig lavet specielt til dig. Det kan være alt lige fra en ballon vikingehjelm og heppeøkse til en kæmpe roligan makeover med fodbold tema heppegrej og farverig udklædning i røde & hvide balloner.

Vi ses d. XX/XX kl. XX:XX til fodbold ballondyr & sjov for børnene med Mikkel Rugholm.

Læs mere på www.mikkelrugholm.dk

Pressefotos til Fodbold ballondyr til børn med ballonmanden Mikkel Rugholm

Pressefotos på vej ...

Læs mere på www.mikkelrugholm.dk

Alt det sjove starter ét sted - forespørg dato i dag!

Klar på en magisk dag?

Forespørg Fodbold Temafest ballondyr til børn for at bringe ballonmanden Mikkel Rugholm i rødt & hvidt til dine festligheder.

Der er masser af sjov i vente og glædelig vilje til at give børnene den bedste tid sammen.

bottom of page