top of page

Juleunderholdning for børn & familie

Sjov for børn

Mikkel Rugholm

Juleshow for børn

Trylleri og juleunderholdning for børn med tryllenissen Mikkel Rugholm

​Skab en magisk jul for børnene med juleshow! Et juleshow fyldt med trylleri og juleunderholdning for børn med tryllenissen Mikkel Rugholm.

  • Tryllerier & julerier!

  • Bring familien sammen til julelatter

  • Inkl. anlæg & bagtæppe

Juleshow-for-boern.jpg

Juleshow for børn & familie med tryllenissen Mikkel Rugholm

NØØØØJ, der er kommet brev fra Julemanden!

Vil du høre, hvad han skriver? 

 

Det må du så sandelig gerne! Grib julehumøret og kom og vær med til sjov og ballade, når det hele går løs i det store Børne- & Familie Juleshow!

Mød en ægte julenisse i virkeligheden! Hjælp med at rette op på alle de sjove nissehovsa'er! Udfør nissemagi! Og se noget, der ikke kan lade sig gøre!

Oplev også snebolde! Julesokker, der lugter! En snemand, der synger falsk! Rensdyrhømhøm og meget, meget mere!

Kom, kom, kom og vær med!

Skynd dig at gro et julemandsskæg.

Aah hov, stop en halv brunkage, det er faktisk ikke et krav.

Bare kom og vær med, vi ses!

Forespørg med det samme. Det bli'r en fest!

Giv ubegrænset glæde og fornøjelse for dit publikum - en fantastisk oplevelse. Få svar på, om Mikkel Rugholm er ledig på en specifik dato. Forespørg med det samme.

Spil videoen ... og kom i julehumør

Udtalelser om Mikkel Rugholms børneshow til jul

"Super fed dag med en masse glade børn!"

- Messecenter Vesthimmerland, Nordjylland, Aars

"Mikkel Rugholm sørgede for en HØJTGRINENDE yngste generation!"

- VisitLillebælt, Sydjylland, Fredericia

"Mikkel Rugholm gav den masser af julegas til juletræstændingen! Mikkel fik julehumøret i top!"

- Dianalund Centret, Sjælland, Dianalund

Tryllerier & julerier! Bring familien sammen til julelatter

Tilføj komisk juleaction til julefesten!

Løft børnenes glæde ved sin yndlingsmåned på året til det næste niveau med Mikkel Rugholms juleshow. Hvert år med nye juleløjer. Altid juleunderholdning for børn med sjov, fantasi, eventyr og hjerterum. Og selvfølgelig en masse juleaction!

En julestund fyldt med trylleri, fjolleri og drilleri! Hele familien kan være med til at hjælpe julenissen, der altid har fikse nisserier i ærmet. Løs julenissens skøre - og til tider uheldige - unoder og vær sammen om at redde julen.

Giv en sjov gave til alle mellem 2-100 år med Børne- & Familie Juleshow!

Glade arrangører

Glade arrangører

En actionfyldt og sjov måde at sætte gang i juleventyret!

 

Med disse 3 eksempler på udtalelser fra glade julearrangører får du en fornemmelse af, hvordan også du og dit publikum vil opleve Det Store Juleshow for børn og børnefamilier med Mikkel Rugholm.

 

Her kan du se anmeldelserne i al sin pragt!

Underholdning til juletræsfest i Holstebro

 

”Vi havde besøg af Mikkel til 3F Holstebros juletræsfest i Struer Energy Park. Ca. 400 børn i alderen 1 - 12 år var mødt op til nogle festlige timer, og forventningerne var store. Man må sige deres forventninger blev indfriet. Mikkel formåede at tryllebinde dem med sit juleshow, hvor han i den grad forstod at inddrage og underholde de mange børn, både med musik og trylleri, men ikke mindst den gode dialog mellem børnene og Mikkel. De levede sig i den grad ind i showet. Mikkels optræden var lige i børnehøjde og ramte 100% plet. Vi kan kun give Mikkel de bedste anbefalinger, hvis man står og mangler god underholdning/show for børn og barnlige sjæle.”

 

- Gitte Hansen, Faglig sekretær, 3F Holstebro, Vestjylland

Juleshow til Frederikshavns store juletræsfest

”I forbindelse med en af årets største handelsdage Open By Christmas havde vi bestilt Mikkel. Opgaven var at lave et sjovt og spændende show som optakt til tænding af byens største julegran i Rådhusparken, som samler omkring 2-300 børn. Mikkel levede op til vores JULEØNSKE og under showet var det en energisk og engageret nisse, som fik børnene med på gymnastik, trylleri og drillerier.

 

- Dan Kobberup, Handelschef, FREDERIK, Handels- & Virksomhedsforening, Nordjylland

Trylleshow julekalender for Egebjergskolen i Horsens

”Kære Mikkel. Jeg har haft den fornøjelse at arbejde på Egebjergskolen, hvor jeg bl.a. var så heldig at se dig optræde for de mindre børn. Du var altid super go' og altid utrolig dygtig! Forleden dag var jeg så heldig, at komme midt i et show, som du var i fuld gang med, og du gør det stadigvæk utrolig godt (hvis ikke bedre), og du får altid et smil og et grin frem på både mine og andres læber. Det er en stor fornøjelse - du er en stor fornøjelse og stadigvæk utrolig talentfuld! Jeg ønsker dig ALT det bedste på din vej! Tak for det du giver!

 

Annethe Wilholdt, Lærer, Egebjergskolen, Midtjylland

Varighed

Varighed

Lad nedtællingen begynde!

Planlæg børnenes julefest og få et succesfuldt julearrangement med Mikkel Rugholms nisse trylleshow for børn og familie.

Udforsk de populære børnepakker og glæd børn og børnefamilier med magisk underholdning. Nisse trylleshow målrettet en stor blanding af børn i alle aldre eller til et specifikt alderstrin. Altid tilpasset publikumsantal & arrangement.

Lad magien finde sted!

Nisse Juleshow for børn 1 x 30 min.

  • Så skal der være julefest! Spændende nisse trylleshow med actionfyldte fjollerier og tryllerier. Plus tredjepladsen over bedste ting i et juleshow: Ekstranumre!

  • Juleshow tilpasses publikum & arrangement.

  • Lydanlæg & bagtæppe medbringes.

Nisse Juleshow for børn 1 x 30 min.
+ Jule ballondyr til børnene

  • Tryl, julefest og masser af nissefantasi! Fyr op under julefesten, når al det sjove fortsætter efter trylleshowet med julede ballondyr til alle!

  • Juleshow tilpasses publikum & arrangement.

  • Lydanlæg, bagtæppe & verdens bedste balloner medbringes.

MEST POPULÆRE

Praktisk

Praktisk

Highfive! 

 

Du er ikke alene, når du vil give børnene en magisk dag! Mikkel Rugholm er din lampeånd og opfylder alle dine ønsker til et vellykket arrangement. 

Mikkel Rugholm vil, at du får succes og sætter en ære i at give alle en magisk oplevelse og underholde det bedste, han kan.

 

Prøv ham bare af!

Modtag sikker bookingaftale

Du får en sikker bookingaftale på dato & tid og undgår alle skrækscenarier.

Få god lyd fra medbragt lydanlæg

Du behøver ikke tænke på det tekniske: Mikkel Rugholm medbringer og opstiller eget lydanlæg. Og har I fastintegreret lydanlæg på jeres lokation? Så klarer vi også den. Mikkel Rugholm kan nemt koble sit rack med eget headset til jeres højtalere. Det spiller bare.

Indbyd fantasien for børnene

Trylleshowet er skabt for børnenes fantasi og forestillingsevne. Mikkel Rugholm medbringer og opstiller et flot rødt bagtæppe. Og sørger selvfølgelig for festlig stemningsmusik før og efter trylleshow. Alt sammen for at aktivere, engagere og underholde børnene. 

Nok at se til på dagen?

Den klarer vi med et trylleslag! Mikkel Rugholm ankommer som aftalt og klarer al opstilling og afvikling - og ønskes det kan han være 100% selvkørende på dagen. 

Materiale

Materiale

Smil!

 

Der er fotos, du frit må benyttes til presse, trykt materiale og sociale medier i forbindelse med et besøg af Mikkel Rugholm. 

 

Du vil også frit kunne downloade en pressetekst om Mikkel Rugholms Børne- & Familie Juleshow som direkte input eller inspiration til en invitation eller pressemeddelelse.

 

Bare tag for dig!

Pressetekst til Børne- & Familie Juleshow med tryllenissen Mikkel Rugholm

Juleshow for børn & familie med Mikkel Rugholm

Kom og vær med, når familie- & børneentertainer Mikkel Rugholm giver snebolden op til en lavine af trylleri, fjolleri og drilleri!

Der er ikke tal på, hvor mange skøre - og til tider uheldige - unoder denne finurlige tryllenissen roder sig ud i. Men én ting er sikkert: Det bliver et juleshow fyldt med sjov for hele familien.

Vi ses d. XX/XX kl. XX:XX til tryl & sjov for hele familien.

Læs mere på www.mikkelrugholm.dk

Pressefotos til Børne- & Familie Juleshow med tryllenissen Mikkel Rugholm

Pressefotos på vej ...

Læs mere på www.mikkelrugholm.dk

Alt det sjove starter ét sted - forespørg dato i dag!

Klar på en magisk dag?

Forespørg Juleshow for børn & familie for at bringe tryllekunstner Mikkel Rugholm til dine festligheder.

Der er masser af sjov i vente og glædelig vilje til at give børnene den bedste tid sammen.

Mærk børnenes glæde med juleshow & ballondyr

Mikkel Rugholms Juleshow møder børnene i en magisk verden af sjov og fantasifuld inspiration.

Styrk børnene kreative univers af forunderlig leg, sammenhold og rene intension. Og få endelig det hele med i forvandlingen fra tryllenisse til ballonnisse: Mikkel Rugholm finder ballonkufferten frem, julefesten fortsætter og sørger for, at hvert barn får sit eget personlige, julede ballondyr.

Autentiske, selvudfoldende og foldende juleballondyr som et ballonrensdyr, en ballonsæl, ballonisbjørn, ballonsnemand eller meget, meget andet.

Opdag alle mulighederne med Mikkel Rugholms Jule ballondyr for børnene.

bottom of page