Juleunderholdning For Børn Med Jule Ballondyr

Med Ballonnissen Mikkel Rugholm

Julen er ballonhjerternes fest!

 

Det ved én specifik nisse. Han er nemlig en rigtig ballonnisse. Uden det skal lyse opblæst. Og en rigtig munter én af slagsen!

Ballonnissen elsker balloner! Han elsker balloner lige så meget som Julemanden elsker risengrød! Han elsker balloner lige så meget som Rodulf elsker de der tørre godbidskiks.

 

Alt ved balloner. Og alt, hvad de kan forvandles til med nissesnilde og julemagi! Til julede, juleseje, julenuttede & juleskøre ballondyr!

Og det allerbedste?

Ballonnissen elsker at dele ud af al sin juleunderholdning & ballondyr til alle børn.

Fare ikke vild med ballondyret: "Rudolf med den røde tud".

Gå ikke sukkerkold med ballondyret: "Marcipangrisen".

 

Gør mor og far misundelig med ballondekorationen: "Julekransen til værelsesdøren".

Ballonkæmpe nissehuer, slikstokke, julehjerter, isbjørne, snemænd og meget, meget mere!

 

Så møder du ballonnissen på din vej, så vink endelig og kom og få et julet ballondyr.

Har du fundet mandlen, hvor er du heldig!

 

Vi ses, min ven!

"HVAD DU HAR LYST TIL"-ballondyr

Sjov for børn

Mikkel Rugholm

VinkelBaggrund.png
Jule-ballondyr.png

Forespørg Mikkel Rugholm. Det bli'r en fest!

Det tager kun et øjeblik at sende en forespørgsel til Mikkel Rugholm, og det giver ubegrænset glæde og fornøjelse for dit publikum - en fantastisk oplevelse. Få svar på, om Mikkel Rugholm er ledig på en specifik dato. Forespørg med det samme.

Spil videoen

Trylleri for børn anbefalinger
Afspil video

Spred julestemningen med nissesjov & julede ballondyr!

En cool kombi af jul og balloner!

Med balloner fra Julemandens værksted! Ægte julemagi! Og et afsindigt godt julehumør! Er ballonnissen klar til at sprede juleglæde til alle på sin vej!

 

Ballonfigurer er aaaaalt for store til julesokken. De skal da laves sammen med børnene. Og børnene vil få deres ønsker opfyldt!

 

Ballonnissen puster liv i ballonerne, når de forvandles til nissehuer, rensdyrhatte, julehjerter, julegran og meget, meget mere! Alt, der hører julen til! Lige fra ballonlegetøj, til søde ballonsager - fra ballonhelikoptere og sejlskibe, til kæmpe ballonslikstokke og lyserøde marcipangrise.

 

Børn og voksne vil elske disse julede ballonfigurer!

 

Glade julearrangører

Meget mere end ballondyr!

 

Ballondyr er en måde at lære, dekorere, fejre, inspirere, underholde og drømme. Vælg Mikkel Rugholm som ballonmand til jul og find ud af, hvorfor alt Mikkel Rugholm gør - fra de ballondyr, han laver, til de julearrangementer, han underholder til - giver så meget igen!

Med disse 3 eksempler på udtalelser fra glade julearrangører får du en fornemmelse af, hvordan også du og jeres ballonglade børn vil opleve Mikkel Rugholm som ballonnisse.