VinkelBaggrund.png
Ballonmand 10.jpg

Underholdning For Børn Med Fest & Farver Ballondyr

Med Ballonmanden Mikkel Rugholm

Gør dig klar! Som ballonhundeejer! Ballonhattebærer! Ballonguitarspiller! Og andre superseje titler du kan give dig selv! ... Og som starter med ballon!

Med andre ord: 

 

Gør dig klar til næste spændende omgang ballonhits med Mikkel Rugholm!

Gør dig klar og snup et par hundeposer med i lommen! (Til din nye, superseje ballonhund ... den kan jo gå hen og få luft i maven! AAAD!)

Gør dig klar ved ikke at gøre noget. Hvad? Nemlig ved ikke at sætte frisuren! (Den bliver alligevel totalsmadret, tilintetgjort og DESTRUERET ... af din nye, superseje ballonhat! YEAAA!)

Eller gør dig klar med et lynkursus i "Lær at spille guitar"! (Til din nye, superseje ballonguitar ... til når du lige vil blære dig herre meget med et nummer! WUHUU!)

Mikkel Rugholm lytter til herre meget blæret ballonguitarspil og til lige præcis, hvad du kunne tænke dig i balloner!?

Få lige præcis, hvad du kunne tænke dig! Lige præcis fra supersøde ballondyr og fantasi ballondyr til superseje ballonsabler og hurtigskydere! Simpelthen alt, alt, alt!!! (Bortset fra en ballonmyre i naturlig størrelse, sæ'fø'li'.)

Vi ses, din ballonflegnert!

"HVAD DU HAR LYST TIL"-ballondyr

Sjov for børn

Mikkel Rugholm

Forespørg Mikkel Rugholm. Det bli'r en fest!

Det tager kun et øjeblik at sende en forespørgsel til Mikkel Rugholm, og det giver ubegrænset glæde og fornøjelse for dit publikum - en fantastisk oplevelse. Få svar på, om Mikkel Rugholm er ledig på en specifik dato. Forespørg med det samme.

Spil videoen

 

Glade arrangører

Meget mere end ballondyr!

 

Ballondyr er en måde at lære, dekorere, fejre, inspirere, underholde og drømme. Vælg Mikkel Rugholms børneunderholdning som ballonmand og find ud af, hvorfor alt Mikkel Rugholm gør - fra de ballondyr, han laver, til de arrangementer, han underholder til - giver så meget igen!

Med disse 3 eksempler på udtalelser fra glade arrangører får du en fornemmelse af, hvordan også du og jeres ballonglade børn vil opleve Mikkel Rugholms børneunderholdning som ballonmand.

 

Farvestrålende anbefalinger, sort på hvid:

Børneevent med ballonmand i Nyborg

 

”Vi var 10 butikselever fra Lidl Danmark, som lavede et børneevent i forbindelse med overtagelse af Nyborg butikken. Vi fik Mikkel ud som ballonmand, og han var mega god til at skabe en fantastisk stemning for børnene, så de kom i centrum. Han havde et helt fantastisk humør, som smittede af på os alle. Vi vil klart anbefale ham som jeres næste ballonmand!”

 

- Pia Knudsen, Salgsleder, Lidl Danmark, Fyn

Børneunderholdning til butiksfejring i Horsens

”Jeg havde booket Mikkel til at få opmærksomhed omkring min butik. Gaden skulle indvies som gågade, og det gjorde, at jeg gerne ville have folk ned i min ende af gaden. En kunde havde anbefalet ham, og han må siges at være fantastisk. Mikkel er en super smilende og glad fyr, der tog de forbipasserende med storm og fangede alle børns opmærksomhed. I flere perioder stod der kø for, at han skulle lave sjove ballondyr og figurer til alle børnene. Mikkel satte gang i gaden, lige fra han kom, til han gik. Jeg kan på det stærkeste anbefale Mikkel Rugholm til alle, der ønsker god underholdning!”

 

- Jeanet Nielsen, Indehaver, Chokolade Fabrikken, Midtjylland

Ballondyr til Sensommerfest i Aarhus

Dagsinstitution Skattekisten havde til den årlige Sensommerfest været så heldige, at Mikkel ville komme og lave ballondyr til alle børn. Her kom både Skattekistens nuværende indskrevne børn, deres søskende, og også tidligere børn var inviteret. Så der var ca. 80 børn i alderen 0-10 år, som alle var meget begejstredeMikkel havde fået en plads midt i vores fællesrum, og her stod han i næsten halvanden time og skabte det ene magiske ballondyr efter det andet. Mikkel var rigtig god til at være i øjenhøjde med alle børn, uanset alder. Så det lille 1-årige barn følte sig ligeså hørt og set, som de største børn. Mikkels nærvær var helt magisk, og alle gik derfra med en sød kommentar, en sjov bemærkning og fremfor alt lige præcis det ballondyr, de havde drømt om – og stået tålmodigt i kø for. Tusind tak til Mikkel for en skøn oplevelse og de mest magiske ballondyr.

 

- Ann Kaasgaard Løwenstein, Pædagogisk leder, Skattekisten, Østjylland

 

Varighed

Endeløse muligheder for ballondyr, sjov og leg!

 

Forær børnene sit helt eget ballondyr. Ballondyr er fantastiske at få i sine børnehænder både i byen med mor og far eller sammen med legekammeraterne - og så vil det være et uforglemmeligt minde.

Lej en ballonmand og få lige netop det festlige element, der mangler for at fuldende børnenes fest! Mikkel Rugholm hjælper dig med den rigtige afviklingsfacon og varighed, du skal bruge.

Lad morskaben vare ved!

Lej en ballonmand 1 time

 

Lad ballonlegen begynde! Til enhver børnefest, børnefødselsdag eller familiehygge arrangement! Til ca. 50-150 ballonglade børn.

Underholdning med ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg medbringes.

Lej en ballonmand 2 timer

 

Få alt i balloner! Til alle børn! Gør børnefesten endnu større med sprudlende og farvestrålende ballonhits! Til ca. 100-250 ballonglade børn.

Underholdning med ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg medbringes.

Lej en ballonmand 3 timer

 

Pust op for fantasien! Festlige og farvestrålende ballonhits, der kan inspirere til masser af sjov overalt! Til ca. 200-350 ballonglade børn.

Underholdning med ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg medbringes.

MEST POPULÆRE

 

Praktisk

Så let som en ballon!

Lej en ballonmand så let som en ballon. Lad børnenes engagement gå som en leg og nyd føretrøjen som "Børnenes Arrangørven". Med en ballonmand til børnene fest vil der ikke blive andet end overraskelse, sjov og glæde overalt!

Og det' endda helt uden, at ballonmanden springer hverken budget eller ballon. Få mange fantastiske ballondyr til én fantastisk pris!

 

Modtag én samlet tilbudspris på underholdning for børn med ballondyr og vær sikker på, at prisen er alt inklusiv med Mikkel Rugholm som ballonmand.

Lad "lejen" begynde!

Modtag sikker bookingaftale

 

Du får en sikker bookingaftale på dato & tid og undgår alle skrækscenarier.

Skab børnenes temafest

 

Mikkel Rugholm medbringer rigeligt med balloner i alverdens festlige farver og den gigantisk ballonpumpe, børnene elsker at trykke i bund! Og hvis det ønskes, kan der skrues endnu mere op for børnene fest med det medbragte musikanlæg til dans og sjov!

Styrk fantasien & kreativiteten

 

Slip en verden af oppustelig fantasi og kreativitet løs med Mikkel Rugholms ballondyr af hurtige fingerlette flet, skub og fold i et væld af sjove og klare farver. Og vær med til at styrke børnene i den bæredygtige kunst at anvende samme materiale til at skabe det ønskede.

Nok at se til på dagen?

 

Ingen opblæst ballonmand her! Mikkel Rugholm ankommer som aftalt og klarer al forberedelse og afvikling som aftalt - og ønskes det kan han være 100% selvkørende på dagen. 

 

Materiale

Smil!

 

Der er fotos, du frit må benyttes til presse, trykt materiale og sociale medier i forbindelse med et besøg af Mikkel Rugholm. 

 

Du vil også frit kunne downloade en pressetekst om Fest & Farver Ballondyr som direkte input eller inspiration til en invitation eller pressemeddelelse.

 

Bare tag for dig!

Pressetekst

Pressefotos

Pressefotos er på vej.

VinkelBaggrund2.png

Alt det sjove starter ét sted - forespørg dato i dag!

 

Klar på en magisk dag?

Forespørg FEST & FARVER BALLONDYR for at bringe Mikkel Rugholm til dine festligheder.

 

Der er masser af sjov i vente og glædelig vilje til at give børnene den bedste tid sammen.

VinkelBaggrund3.png