top of page

UNDERHOLDNING TIL 40 ÅRS FØDSELSDAG

Få hyleskæg underholdning til 40 års fødselsdagen

Få en hammermorsom fest med underholdning til 40 års fødselsdagen ligetil med tryllekunstner Mikkel Rugholm. Et sjovt indslag til 40 års fødselsdagen med Mikkel Rugholm er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-40-aars-foedselsdag1.jpg

Fejr 40 år med magisk (OG SJOV) underholdning til fødselsdagen

  • 30+ minutters underholdning til 40 års fødselsdag perfekt som festligt indslag

  • 15 års erfaring med DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

  • Sjov interaktion med publikum (mindst 5 fra festen tryller med på scenen)

BONUS: Få et personligt show til fødselaren, der fylder 40 år, når Mikkel Rugholm inddrager fødselaren til fødselsdagsfesten i de magiske og imponerende øjeblikke og fletter sjove og kærlige facts om fødselaren ind i showet på en humoristisk måde.

Underholdning-til-40-aars-foedselsdag2.jpg
Underholdning-til-40-aars-foedselsdag3.jpg

Udtalelse om Mikkel Rugholms indslag til rund fødselsdag

"Jeg hyrede Mikkel til min 30 års fødselsdag. Og hvilket show han kom med, der blev grint, undret og imponeret! Magi for voksne, som børnene også fandt underholdende. En fantastisk kombination krydset med en portion humor indover. Selv min bror, som står for underholdning af lattermuskler, måtte bøje sig i støvet for Mikkels fantastiske show. Han er alle pengene værd, og det er helt sikkert ikke sidste gang, han skal underholde familien."

- Mette Pedersen, 30 års fødselsdag, Fyn, Nyborg

Overrask med et magisk comedy show til 40 års fødselsdagsfesten

Sjov 40 års fødselsdag underholdning og sjove minder!

 

Vær med til at markere 40 års mærkedagen med familie og venner og bank en fest på banen med sjove indslag. Udlev dine festdrømme med Mikkel Rugholms fødselsdag underholdning og se alle more sig og blive overrasket på magisk vis.

Medlevende underholdning af magiske minder som gaveidé til fødselaren, der runder 40 år. Eller som festgaven fra fødselaren til gæsterne til 40 års fødselsdagsfesten som ét af de sjove indslag på aftenen.

Underholdning-til-40-aars-foedselsdag4.jpg
Underholdning-til-40-aars-foedselsdag5.jpg
bottom of page