top of page

UNDERHOLDNING TIL 70 ÅRS FØDSELSDAG

Få hyleskæg underholdning til 70 års fødselsdagen

Få en hylende morsom fest med underholdning til 70 års fødselsdagen ligetil med tryllekunstner Mikkel Rugholm. Et sjovt indslag til 70 års fødselsdagen med Mikkel Rugholm er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-70-aars-foedselsdag1.jpg

Fejr 70 års fødselsdag på behørig vis med magisk (OG SJOV) underholdning

  • 30+ minutters underholdning til 70 års fødselsdag perfekt som festligt indslag

  • 15 års erfaring med DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

  • Sjov interaktion med publikum (mindst 5 fra festen tryller med på scenen)

BONUS: Få et personligt show til fødselaren på 70 år i selskab med familie & venner, når Mikkel Rugholm inddrager fødselaren og gæsterne til fødselsdagsfesten i de magiske og imponerende øjeblikke. Og når han fletter sjove og kærlige facts om fødselaren ind i showet til stor morskab for gæsterne - og fødselaren selv.

Underholdning-til-70-aars-foedselsdag2.jpg
Underholdning-til-70-aars-foedselsdag3.jpg

Udtalelse om Mikkel Rugholms indslag til 70 års fødselsdag

"Du skal have tusind tak for dit show hos os. Vi og alle gæsterne synes, at det var super underholdende, og der blev talt en masse om dine tricks om aftenen og hele næste formiddag. Vores gæst Leif går stadig rundt med det signerede kort i lommen - og undres. :D Mange har spurgt mig om, hvor jeg kendte dig fra, eller hvordan jeg havde fundet dig. Så det var så perfekt, at du havde lidt orientering om os, så alle troede, at vi kendte hinanden. Du blev også meget rost for din "måde at falde ind i selskabet på" med det helt rette niveau for underholdningen. :) Også børnene synes, at du var mega god. Vi havde alt i alt et fantastisk arrangement hele weekenden - og ikke mindst takket være dig - så tak."

- Vibeke & Jørn Treldal, 2 x 70 års fødselsdag, Lolland-Falster, Maribo

Overrask med et magisk comedy show til 70 års fødselsdagsfesten

Fejr 70 års fødselsdagen med sjov underholdning, stor latter og overraskende jubelture!

 

Shanghaj Mikkel Rugholm som aftenens tryllekunstner. Og placer 70 års fødselsdag underholdning mellem forret og hovedret, hovedret og dessert - eller efter middagen, inden det går for sig ved kaffebordet eller sågar dansegulvet ... Nyd et festligt indslag i godt selvskab med dine kære - og en magisk og humoristisk entertainer.

Lad festen stikke i nye underholdende retninger, der vækker latter - og overraskende jubel. Glæd jer til masser af sjov.

Underholdning-til-70-aars-foedselsdag4.jpg
Underholdning-til-70-aars-foedselsdag5.jpg
bottom of page