top of page

UNDERHOLDNING TIL 80 ÅRS FØDSELSDAG

Få hyleskæg underholdning til 80 års fødselsdagen

Få en hyggelig & morsom fest med underholdning til 80 års fødselsdagen ligetil med tryllekunstner Mikkel Rugholm. Et festligt indslag til 80 års fødselsdagen med Mikkel Rugholm er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-80-aars-foedselsdag1.jpg

Fejr 80 års fødselsdag med familie & venner til magisk (OG SJOV) underholdning

  • 30+ minutters underholdning til 80 års fødselsdagsfesten perfekt som festligt indslag

  • 15 års erfaring med DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

  • Sjov underholdning, der rammer bredt (oplev børn & børnebørn trylle med på scenen)

BONUS: Få et personligt show til fødselaren, der fylder 80 år, og familien & vennerne omkring, når Mikkel Rugholm inddrager fødselaren & gæsterne til fødselsdagsfesten i de magiske og imponerende øjeblikke. Og når han fletter sjove og kærlige facts om fødselaren ind i showet på en humoristisk måde.

Underholdning-til-80-aars-foedselsdag2.jpg
Underholdning-til-80-aars-foedselsdag3.jpg

Udtalelse om Mikkel Rugholms indslag til rund fødselsdag

"Du skal have tusind tak for dit show hos os. Vi og alle gæsterne synes, at det var super underholdende, og der blev talt en masse om dine tricks om aftenen og hele næste formiddag. Vores gæst Leif går stadig rundt med det signerede kort i lommen - og undres. :D Mange har spurgt mig om, hvor jeg kendte dig fra, eller hvordan jeg havde fundet dig. Så det var så perfekt, at du havde lidt orientering om os, så alle troede, at vi kendte hinanden. Du blev også meget rost for din "måde at falde ind i selskabet på" med det helt rette niveau for underholdningen. :) Også børnene synes, at du var mega god. Vi havde alt i alt et fantastisk arrangement hele weekenden - og ikke mindst takket være dig - så tak."

- Vibeke & Jørn Treldal, 2 x 70 års fødselsdag, Lolland-Falster, Maribo

Overrask dine gæster med et magisk show til 80 års fødselsdagsfesten

Denne underholdning til 80 års fødselsdag er et must for festgængere. Og den er fuld af seriøst vilde tryllekunstner fest tricks og glædelig humor. Lige til en 80 års fødselsdag!

Giv alle gæster én på opleveren, når Mikkel Rugholm indtager festsalen med dit indslag til 80 års fødselsdag. Lige til lattermusklerne. Og lige til at sætte snakken igang rundt ved bordene om: HVORDAN GJORDE HAN DET?!

Skal underholdning til 80 års fødselsdagen være årtigets gave til fødselaren? Eller er det fødselaren, der ønsker at overraske sine gæster til den store runde fødselsdagsfest? Det bliver en hylende morsom fest!

Underholdning-til-80-aars-foedselsdag4.jpg
Underholdning-til-80-aars-foedselsdag5.jpg
Underholdning-til-80-aars-foedselsdag6.jpg
bottom of page