top of page

UNDERHOLDNING TIL 90 ÅRS FØDSELSDAG

Få hyleskæg underholdning til 90 års fødselsdagen

Få en vidunderlig fest med underholdning til 90 års fødselsdagen ligetil med tryllekunstner Mikkel Rugholm. Et festligt indslag til 90 års fødselsdagen med Mikkel Rugholm er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-90-aars-foedselsdag1.jpg

Fejr 90 års fødselsdag med hele familien til magisk (OG SJOV) underholdning

  • 30+ minutters underholdning til 90 års fødselsdagsfesten perfekt som festligt indslag

  • 15 års erfaring med DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

  • Sjov underholdning, der rammer bredt (oplev børn & børnebørn trylle med på scenen)

BONUS: Få et personligt show til fødselaren, der fylder 90 år, og hele familien omkring, når Mikkel Rugholm fletter sjove og kærlige facts om fødselaren ind i showet på en humoristisk måde. Og når han inddrager den 90 årige fødselar og gæsterne til fødselsdagsfesten i de magiske øjeblikke. Altid tilpasset fødselarens fysiske kunnen og overskud samt selskabet.

Underholdning-til-90-aars-foedselsdag2.jpg
Underholdning-til-90-aars-foedselsdag3.jpg

Udtalelse om Mikkel Rugholms indslag til rund fødselsdag

"Du skal have tusind tak for dit show hos os. Vi og alle gæsterne synes, at det var super underholdende, og der blev talt en masse om dine tricks om aftenen og hele næste formiddag. Vores gæst Leif går stadig rundt med det signerede kort i lommen - og undres. :D Mange har spurgt mig om, hvor jeg kendte dig fra, eller hvordan jeg havde fundet dig. Så det var så perfekt, at du havde lidt orientering om os, så alle troede, at vi kendte hinanden. Du blev også meget rost for din "måde at falde ind i selskabet på" med det helt rette niveau for underholdningen. :) Også børnene synes, at du var mega god. Vi havde alt i alt et fantastisk arrangement hele weekenden - og ikke mindst takket være dig - så tak."

- Vibeke & Jørn Treldal, 2 x 70 års fødselsdag, Lolland-Falster, Maribo

Overrask hele familien med et magisk show til 90 års fødselsdagsfesten

Noget for alle!

 

En 90 års fødselsdag er stort! Og en fantastisk mulighed for at samle familie og venner til en storslået fødselsdagsfest. Tag en pause fra hverdagen og træk i det stiveste puds. Fokuser på en sjov, gnidningsløs og hyggelig komsammen med Mikkel Rugholms festlige indslag til 90 års fødselsdag.

Med Mikkel Rugholms underholdning til 90 års fødselsdag kan gæster i alle aldre grine og feste sammen og skabe et særligt minde sammen. Som foræring til fødselaren på 90 år til fødselsdagsfesten. Eller som indslagsgave fra hovedpersonen selv. HIP HIP HURRAAA!

Underholdning-til-90-aars-foedselsdag4.jpg
Underholdning-til-90-aars-foedselsdag5.jpg
Underholdning-til-90-aars-foedselsdag6.jpg
bottom of page