top of page

UNDERHOLDNING TIL BRYLLUP

Fortryl bryllupsfesten med underholdning til brylluppet og lad alle more sig

Imponer med uforglemmelig magi & underholdning til brylluppet ligetil med comedy tryllekunstner Mikkel Rugholm. Et festligt indslag med Mikkel Rugholm er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-bryllup1.jpg

Oplev imponerende (og sjov) underholdning til brylluppet

  • 30+ minutters underholdning til bryllupsfesten perfekt som festligt indslag

  • Med 15 års erfaring tilpasses showet, så både unge som ældre vil grine højlydt

  • Sjov interaktion med publikum (oplev brudeparret trylle)

BONUS: Få et personligt show til brudeparret (og gæsterne), når Mikkel Rugholm inddrager brudeparret i de magiske og imponerende øjeblikke og fletter sjove og kærlige facts om bruden og brudgommen ind i showet på en humoristisk måde.

Underholdning-til-bryllup2.jpg

Udtalelser om Mikkel Rugholms indslag til fest

"Skal du holde fest eller lign., og mangler du et kanon godt show? Så er det helt KLART Mikkel Rugholm du skal kontakte. Vi lover jer, at I ikke bliver skuffet. Mikkel Rugholm er en entertainer i verdensklasse. En oplevelse man ikke må gå glip af! Det er en sand fornøjelse at se Mikkels shows! Han formår at få folk med, og sikke en energi han giver til publikum. Det er ikke sidste gang, vi har lejet ham, for det må siges, at det var underholdende og alle pengene værd. Mikkel er fantastisk! Kan KLART anbefales!"

- Anja Fast, Privatfest, Sjælland, Holbæk

"Tak for underholdning ved vores fest. Det var virkelig et hit, det show, Mikkel leverede. Der var meget begejstrede tilbagemeldinger fra gæsterne. Meget professionelt og sjovt udført. Det var en super oplevelse. Et rigtig frisk pust!"

- Christian Graversen, Privatfest, Jylland, Horsens

"Mikkel kan helt sikkert anbefales til alle, der mangler underholdning til fest. Da han optrådte, stod vi oppe ved scenen og grinte. Og jeg selv var færdig af grin op til flere gange. Han kan 100% anbefales."

- Michele Højsager, Privatfest, Jylland, Vejen

Grin igennem med svigerfamilien med sjov underholdning til bryllupsfesten

Et bryllup er livets store kærlighedsfest, hvor kærligheden mellem to mennesker fejres i muntert lag med familie & venner. Grib chancen for at komme med et sjovt input i løbet af aftenen. Og lade brudens og brudgommens familie & venner forenes i fælles latter.

 

Og hvad er mere magisk til en magisk bryllupsfest end et magisk indslag. Inviter Mikkel Rugholm som bryllupsfestens tryllekunstner og lad latteren og magien vokse.

Underholdning-til-bryllup3.jpg
Underholdning-til-bryllup4.jpg
Underholdning-til-bryllup5.jpg
bottom of page