top of page

UNDERHOLDNING TIL FEST

Få 110% magisk (OG SJOV) underholdning til festen og lad stemningen vokse grin for grin

Skab engagerende underholdning til festen ligetil med Mikkel Rugholm, så festen blir en fest, og alle får det sjovt. Et festligt indslag med Mikkel Rugholm er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-fest1.jpg

Skil dig ud med magisk (OG SJOV) underholdning til festen

  • 30+ minutters underholdning til fest perfekt som festligt indslag

  • 15 års erfaring med DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

  • Sjov interaktion med publikum (mindst 5 fra festen tryller med på scenen)

BONUS: Få et personligt show til hovedpersonen (og gæsterne), når Mikkel Rugholm inddrager hovedpersonen i de magiske og imponerende øjeblikke og fletter sjove og kærlige facts om hovedpersonen ind i showet på en humoristisk måde.

Udtalelser om Mikkel Rugholms indslag til fest

"Skal du holde fest eller lign., og mangler du et kanon godt show? Så er det helt KLART Mikkel Rugholm du skal kontakte. Vi lover jer, at I ikke bliver skuffet. Mikkel Rugholm er en entertainer i verdensklasse. En oplevelse man ikke må gå glip af! Det er en sand fornøjelse at se Mikkels shows! Han formår at få folk med, og sikke en energi han giver til publikum. Det er ikke sidste gang, vi har lejet ham, for det må siges, at det var underholdende og alle pengene værd. Mikkel er fantastisk! Kan KLART anbefales!"

- Anja Fast, Privatfest, Sjælland, Holbæk

"Tak for underholdning ved vores fest. Det var virkelig et hit, det show, Mikkel leverede. Der var meget begejstrede tilbagemeldinger fra gæsterne. Meget professionelt og sjovt udført. Det var en super oplevelse. Et rigtig frisk pust!"

- Christian Graversen, Privatfest, Jylland, Horsens

"Mikkel kan helt sikkert anbefales til alle, der mangler underholdning til fest. Da han optrådte, stod vi oppe ved scenen og grinte. Og jeg selv var færdig af grin op til flere gange. Han kan 100% anbefales."

- Michele Højsager, Privatfest, Jylland, Vejen

Skab stærk magi, latter & sammenhold med underholdning til festen

Stærk magi

Oplev "HVORDAN-GJORDE-HAN-DET?"-følelsen, som kun en tryllekunstner kan skabe.

 

Lad dig og dine gæster blive vidne til stærkt magi lige foran øjnene på alle på én gang.

 

Mikkel Rugholms underholdning til fest er fyldt med MIND BLOWING TRICKS, der er svære at lure. Ikke blot til stor morskab under hele festen. Også i al evighed!

Latter

Giv dig og dine gæster det, som alle til en fest trænger til: >>At grine så drinksene ryster!<<

 

Mikkel Rugholm er festens tryllekunster og træder ind foran alle på én gang. Som en overraskelse. Og aftenens sjove indslag er i fuld gang.

 

Inviter fest tryllekunstner Mikkel Rugholm til din fest, og I får alle et festligt indslag med LATTERGARANTI.

Sammenhold

Med Mikkel Rugholm som festens tryllekunstner vil du kunne se frem til en helt enestående og pragtfuld oplevelse sammen med dine kære.

 

Masser af hygge, lækker feststemning, vanvittig trylleri og mange grin. <3

Underholdning-til-fest2.jpg

Bliv festvært med bravour

Kickstart festen med ... naturligvis ... underholdning!

Føl ikke du skal komme op med “gode undskyldninger” for at holde fest. Er det tid til fest, er det tid til fest. Og skal der underholdning til festen, skal der underholdning til festen.

Tænk på de mange fantastiske indslag til fest. Og tænk så lige på tryllekunstner underholdning til fest. HEUREKA!

Kald nær og fjern sammen. Sæt barren i top for, at det skal blive en magiske aften og overrask med tryllekunstner indslag til fest. Hyr i al hemmelighed et sjovt tryllekunstner show med Mikkel Rugholm.

Indslag til fest? Kombiner utrolig, ufattelig, uvirkelig magi ... med virkelig underholdning

Mikkel Rugholms tryllekunstner indslag til fest handler om at kombinere stærk magi med øjeblikkelig humor.

Slå på glasset og sæt gang i festløjerne. Skal er være fest, så lad der være fest. På dit signal gør Mikkel Rugholm entré som aftenens tryllekunstner. Læn dig tilbage og nyd dine gæsters overraskende fanfare. Der venter sjov og underholdning.

Et indslag til fest med utrolig, ufattelig, uvirkelig magi ... og virkelig underholdning.

Måb, tab e-cigaretten og fest med DK' populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

Oplev DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm. Efterhånden en garvet fest tryllekunstner. Altid holdt af at feste med. Og hvem gør i øvrigt ikk' det? Som tryllekunstner har Mikkel Rugholm i over 15 år stået for det underholdende indslag til festen. Til alt fra surprise parties, chillout cocktail parties, pool parties til kæmpefester med flere hundrede festglade gæster, forrygende temafester og optræden for H.M. Dronningen.

Og din næstkommende fest venter lige om hjørnet.

Måb, tab e-cigaretten og spær øjnene op til fest trick på fest trick. Og bliv underholdt, så latteren rutsjer op og ned og rundt i hele festlokalet. Inviter DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm til din fest, og du vil have en fælles LIVE-oplevelse for alle på én gang

Underholdning-til-fest3.jpg

Underholdning til livets store begivenheder

Hvorfor elsker vi danskere fest & festunderholdning?

Livet og året har mange fester. Ofte forbundet med traditioner og naturlig lyst til samvær. 

 

Når vi inviterer, klæder os på og fester er det ofte vores måde at være sammen med familie og venner på - en anden måde end den i hverdagen. Gennem spisning, hygge, underholdning, dans, lege, musik og fester danner vi sociale fællesskaber, udveksler ideer og tanker, udvider vores horisont og knytter venskaber. Fester er en måde, hvorpå vi bliver en del af sociale fællesskaber. Via fester og sociale arrangementer bliver vi inkluderet og budt på hinanden. Milepæle markeres. Nye perspektiver dannes. Minder foreviges

 

Festens udformning spiller en stor rolle, og midtpunktet, anledning, indslag og fælles samvær er med til at skabe stemning og kædes direkte sammen med en form for inklusion af festfællesskabet.

Hvorfor er en tryllekunstner et godt indslag som underholdning til festen?

Mikkel Rugholm tror på, at underholdning til fest med en tryllekunster kan danne en form for frihed. Skabe en stemning af, at alt er muligt. Gæsterne kan slippe hæmningerne og slappe af. Hverdagspresset slippes, grænser mellem gæsterne nedbrydes, og alle kommer i stemning for bedre at kunne slå sig løs til festen.

3 fordele ved Mikkel Rugholms show

  • Et personligt show, hvor sjove facts flettes ind til ære for hovedpersonen

  • Hyleskæg underholdning, I kommer til at grine sammen - og af hinanden

  • Overraskende, sjove og stærke WAOW-effekter, I vil tale længe om

Til hver en tid og til hver en fest, privat fest som fest ude i byen. Uanset forholdene, store som små.

 

Vil du opleve en tryllekunstner til fest, der gør sig bemærket? Se frem til spænding, høje grin og et væld af stærke WAOW-oplevelser.

 

Hold festen med DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm, der altid har sjov festunderholdning i ærmet.

Ideer til fest kan man aldrig få nok af ... lad festen blive bedre og bedre

Ideer til festen opstår i glæden til det, der er i vente. Værdsæt sammenholdet og de fælles oplevelser med familie og venner og vær åben for nye skål, smil og grin.

 

Planlæg din fest med kærkomne ideer, sjove påfund, indspark, indskud, oprør, hilsner, søde tanker og vilde overraskelser. Verden er stor og ideer til fester utømmelige.

Uanset festtype er isen brudt med tryllekunstner underholdning til festen. Lad de vilde reaktioner fra tryllekunstner indslaget fælde sig og lad snakken gå sin lystige gang om spørgsmålet: "HVORDAN-I-ALVERDEN-GJORDE-HAN-DET?"

 

Herfra kan festen fortsat stikke i alle festlige retninger.

Underholdning-til-fest4.jpg

Mere om Mikkel Rugholms underholdning til fest

Hvad er Mikkel Rugholm for en tryllekunstner?

Se frem til en tryllekunstner af et godt hjerte med snusfornuftig menneskelighed, stort frisind og som går “på scenen” for at omgås mennesker. 

 

Mikkel Rugholm er tryllekunstner til fest med høflig skik og “takt og tone” til festen, gæsterne og hovedpersonen. 

 

En tryllekunstner, som har optrådt i hundredevis af sammenhænge og som i dag … hans unge aner til trods … er livserfaren i showbiz og underholdning til fest. Hvor år for år bringer Mikkel Rugholm i nye og spændende retninger. Tryllekunstner for voksne med flere og flere festværter og gæster, som tiltrækkes af det, Mikkel Rugholm vil.

 

At skabe glæde med tryllekunstner indslag & underholdning til fest. Grine af de små ting, på de store dage.

 

Det har der altid været interesse for. 

Passer Mikkel Rugholms show til større fester eller mindre sammenkomster?

Spørgsmålet er, hvor mange personer skal der til som gæster, for at det kan kaldes en fest? Og hvor mange personer skal der være sammen for, at der er tale om en sammenkomst? Og vil en tryllekunstner gøre sig bedst til en fest frem for en sammenkomst?

 

Svaret må være anledning og indstilling.

 

Mikkel Rugholm er tryllekunstner til både større fester og mindre sammenkomster. Dermed kan du præsentere Mikkel Rugholms show som indslag til festligt samvær for gæsteantal i alle størrelser.

Hvorfor passer Mikkel Rugholms tryllekunstner indslag til fester i alle størrelser?

Er I <10 gæster til et lukket selskab giver det anledning til et hyggelig og intimt show med magi lige foran næserne på alle. Og er I derimod 100+ gæster spredt langt ud ved for eksempel runde borde á 8 personer, spiller manipulation og tryllekunstner indslaget stort. Alt foregår oppe i højden, synligt for alle og opstår i magien mellem mennesker. Som gør underholdningen nærværende og mærkbar - selv fra bagerste række.

 

Et indslag til fest med tryllekunst og magi kan derfor være lige så festligt, stort som småt. Omend det er en sammenkomst til en kold øl på verandaen eller jubilæumsfesten i “Store Sal”. Mikkel Rugholm imødekommer de fleste forespørgsler.

 

Kontakt Mikkel Rugholm i dag på tlf. 49 40 59 50 eller pr. e-mail mikkelrugholm@icloud.com og få en snak om dine ønsker.

"Tusind tak fordi du ville komme og underholde til Kystens 10 års jubilæum. Der tog du godt nok fusen på os! Vi håber at se dig igen en anden gang!"

- Rikke Kristensen, Kysten, 10 års jubilæumsfest, Lolland-Falster, Nysted

bottom of page