Underholdning for voksne

Indslag til fest

Mikkel Rugholm

Underholdning Til Fest

Skab stærk magi, latter  & sammenhold med Danmarks populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

Underholdning til fest i tankerne?

Overrække festens gæster ubegrænset latter & sjovOg imponerende tryllekunstner underholdning!

Fest med Mikkel Rugholms tryllekunstner underholdning som et 30-40 min. indslag til fest og fantastisk som sjov underholdning til fest - og så er det tryllekunstner tricks, der er svære at lure i al evighed.

Sjov-indslag-og-underholdning-til-fest.p
VinkelBaggrund.png

"Skal du holde fest eller lign., og mangler du et kanon godt show? Så er det helt KLART Mikkel Rugholm du skal kontakte. Vi lover jer, at I ikke bliver skuffet. Mikkel Rugholm er en entertainer i verdensklasse. En oplevelse man ikke må gå glip af! Det er en sand fornøjelse at se Mikkels shows! Han formår at få folk med, og sikke en energi han giver til publikum. Det er ikke sidste gang, vi har lejet ham, for det må siges, at det var underholdende og alle pengene værd. Mikkel er fantastisk! Kan KLART anbefales!"

- Anja Fast, Privatfest, Sjælland, Holbæk

"Tak for underholdning ved vores fest. Det var virkelig et hit, det show, Mikkel leverede. Der var meget begejstrede tilbagemeldinger fra gæsterne. Meget professionelt og sjovt udført. Det var en super oplevelse. Et rigtig frisk pust!"

- Christian Graversen, Privatfest, Jylland, Horsens

"Mikkel kan helt sikkert anbefales til alle, der mangler underholdning til fest. Da han optrådte, stod vi oppe ved scenen og grinte. Og jeg selv var færdig af grin op til flere gange. Han kan 100% anbefales."

- Michele Højsager, Privatfest, Jylland, Vejen

VinkelBaggrund2.png

Sjov, måbende ... utrolig underholdning til fest. Gør dig klar til at være festvært med bravur

Kickstart festen med ... naturligvis ... festunderholdning

Føl ikke du skal komme op med “gode undskyldninger” for at holde fest. Er det tid til fest, er det tid til fest. Og skal der underholdning til festen, skal der underholdning til festen.

Tænk på de mange fantastiske indslag til fest. Og tænk så lige på tryllekunstner underholdning til fest. HEUREKA!

Kald nær og fjern sammen. Hyr i al hemmelighed tryllekunstner Mikkel Rugholms indslag & underholdning. Sæt barren i top for, at det skal blive en magiske aften og overrask med tryllekunstner indslag til fest.

Underholdning-til-fest.jpg

Indslag til fest? Kombiner uvirkelig magi ... med virkelig underholdning

 

Mikkel Rugholms tryllekunstner indslag til fest handler om at kombinere stærk magi med øjeblikkelig humor.

Slå på glasset og sæt gang i festløjerne. Skal er være fest, så lad der være fest. På dit signal gør Mikkel Rugholm entré som aftenens tryllekunstner. Læn dig tilbage og nyd dine gæsters overraskende fanfare. Der venter sjov og underholdning.

Et indslag til fest med uvirkelig magi ... og virkelig underholdning.

Sjov-underholdning-til-fest.png

Måb, tab e-cigaretten og fest med tryllekunstner Mikkel Rugholm

Det er ikke for at overdrive ... men Mikkel Rugholm er efterhånden en garvet tryllekunstner til fest. Altid holdt af at feste med, når chancen opstod. Som tryllekunstner komiker stået for det underholdende indslag til festen. Til alt fra chillout cocktail parties, pool parties, surprise parties til kæmpefester, temafester og reunions.

Og din næstkommende fest venter lige om hjørnet.

Måb, tab e-cigaretten og spær øjnene op til fest trick på fest trick. Og bliv underholdt, så latteren rutsjer op og ned og rundt i hele festlokalet. En fælles oplevelse for alle på én gang

Ideer til fest kan man aldrig få nok af ... lad festen blive bedre og bedre

Ideer til festen opstår i glæden til det, der er i vente. Værdsæt sammenholdet og de fælles oplevelser med familie og venner og vær åben for nye skål, smil og grin.

 

Planlæg din fest med kærkomne ideer, sjove påfund, indspark, indskud, oprør, hilsner, søde tanker og vilde overraskelser. Verden er stor og ideer til fest utømmelige.

Uanset festtype er isen brudt med tryllekunstner underholdning til fest. Lad de vilde reaktioner fra tryllekunstner indslaget fælde sig og lad snakken gå sin lystige gang

 

Herfra kan festen fortsat stikke i alle festlige retninger.

Fortsat god fest - og på gensyn!

Sjov-festunderholdning.png

Underholdning til fest med “Takt og Tone”

 

Se frem til en tryllekunstner af et godt hjerte med snusfornuftig menneskelighed, stort frisind og som går “på scenen” for at omgås mennesker

 

Mikkel Rugholm er tryllekunstner til fest med høflig skik og “takt og tone” til festen, gæsterne og hovedpersonen

 

En tryllekunstner, som har optrådt i hundredevis af sammenhænge og som i dag … hans unge aner til trods … er livserfaren i showbiz og underholdning til fest. Hvor år for år bringer Mikkel Rugholm i nye og spændende retninger. Tryllekunstner for voksne med flere og flere festværter og gæster, som tiltrækkes af det, Mikkel Rugholm vil.

 

At skabe glæde med tryllekunstner indslag & underholdning til fest. Grine af de små ting, på de store dage.

 

Det har der altid været interesse for. 

 

 

Tryllekunstner til fest og festlige sammenkomster

 

Spørgsmålet er, hvor mange personer skal der til som gæster, for at det kan kaldes en fest? Og hvor mange personer skal der være sammen for, at der er tale om en sammenkomst? Og vil en tryllekunstner gøre sig bedst til en fest frem for en sammenkomst?

 

Svaret må være anledning og indstilling. Hvor Mikkel Rugholm både er tryllekunstner til fest og sammenkomster. Dermed et komiker og tryllekunstner indslag til festligt samvær for gæsteantal i alle størrelser

 

Er I 6 mænd til en herreaften, har Mikkel Rugholm været tryllekunstner før med succes. Eller er I derimod 600 gæster spredt ud ved runde borde á 8 personer, spiller manipulation og tryllekunstner indslaget stort. Alt foregår synligt for alle og opstår i magien mellem mennesker. Som gør underholdningen nærværende og mærkbar - selv fra bagerste række. 

 

Et indslag til fest med tryllekunst og magi kan derfor være lige så festligt, stort som småt. Omend det er en sammenkomst til en kold øl på verandaen eller jubilæumsfesten i “Store Sal”. Mikkel Rugholm imødekommer de fleste forespørgsler.

 

Kontakt Mikkel Rugholm i dag og få en snak om dine ønsker. 

 

 

Feststemning og underholdning

 

Livet og året har mange fester. Ofte forbundet med traditioner og naturlig lyst til samvær. 

 

Når vi inviterer, klæder os på og fester er det ofte vores måde at være sammen med familie og venner på - en anden måde end den i hverdagen. Gennem spisning, hygge, underholdning, dans, lege, musik og fester danner vi sociale fællesskaber, udveksler ideer og tanker, udvider vores horisont og knytter venskaber. Fester er en måde, hvorpå vi bliver en del af sociale fællesskaber. Via fester og sociale arrangementer bliver vi inkluderet og budt på hinanden. Milepæle markeres. Nye perspektiver dannes. Minder foreviges

 

Festens udformning spiller en stor rolle, og midtpunktet, anledning, indslag og fælles samvær er med til at skabe stemning og kædes direkte sammen med en form for inklusion af festfællesskabet. 

 

Mikkel Rugholm tror på, at underholdning til fest med en tryllekunster kan danne en form for frihed. Skabe en stemning af, at alt er muligt. Gæsterne kan slippe hæmningerne og slappe af. Hverdagspresset slippes, grænser mellem gæsterne nedbrydes, og alle kommer i stemning for bedre at kunne slå sig løs til festen. 

Tryllekunstner til privat fest

 

Bare gå efter fest i privaten for Mikkel Rugholm er tryllekunstner til privat fest. Hjemme i gildesalen, teltet eller den store udestue kan I opleve underholdning til fest i privaten.

 

Akkurat, som hvis festen blev afholdt ude i byen. 

 

Bordopstilling og underholdning til privat fest

 

Når det drejer sig om tryllekunstner til privat fest, er Mikkel Rugholm meget fleksibel. Om det er for enden af bordopstillingen, midt i hesteskoformationen eller foran buffeten. Du kan byde på tryllekunstner indslag & underholdning til fest, hvor det giver bedst mening for dig.

Forbløffende, forbløffende, forbløffende! Tryllekunstner indslag til fest, der giver overraskende, sjove og stærke WAOW-oplevelser

 

Til hver en tid og til hver en fest, privat fest som fest ude i byen. Uanset forholdene, store som små.

 

Vil du opleve en tryllekunstner til fest, der gør sig bemærket? Se frem til spænding, høje grin og et væld af stærke WAOW-oplevelser.

 

Hold festen med tryllekunstner indslag & underholdning, der går både op og ned og rundt i vilde kurver. Med masser af tryllekunstner fest tricks i ærmet. 

VinkelBaggrund.png