top of page

UNDERHOLDNING TIL FIRMAFEST

Få sjov for alle på én gang med underholdning til firmafesten

Oplev SERIØS VILDE festtricks & hylesjov underholdning til firmafesten ligetil med tryllekunstner Mikkel Rugholm. Et festligt indslag med Mikkel Rugholm er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-firmafest1.jpg

Få 110% hylesjov magi med underholdning til firmafesten

  • 30+ minutters underholdning til firmafesten perfekt som festligt indslag

  • 15 års erfaring med DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

  • Rammer bredt (bliv fascineret af tryllerierne fra praktikant til boss)

BONUS: Få sjov interaktion med publikum, når Mikkel Rugholm inddrager mindst 5 kollegaer til firmafesten i de magiske og imponerende øjeblikke. Sammen med firmaets festudvalg kan kollegaerne udpeges forinden. Måske er det månedens medarbejder, lederen eller direktøren, som har fortjent at trylle under showet til stor morskab for alle - også kollegaerne selv.

Udtalelser om Mikkel Rugholms indslag til firmafest

"Tak for et underholdende og super show til Klub 43-festen på Restaurant Danica i Horsens! Festdeltagerne stimlede allerede sammen under velkomstdrinken til Mikkels korttricks, og der var således fra start lagt op til en underholdende fest med overraskende gimmicks og sjove indslag. Under middagen stillede Mikkel igen op og tryllebandt publikum med sit show, sin dygtighed og charme. Stemningen var høj og interessen stor. Mikkel KAN dét dér - for alle, der trænger til et godt grin og super underholdning!"

- Susanne Schmidt, Blunico A/S, Firmafest, Jylland, Horsens

"Vi havde fornøjelsen af et besøg fra Mikkel Rugholm til vores sommerfest i Møbel-Gruppen A/S.

 

Efter en hurtig introduktion af medarbejderne inden showet greb Mikkel virkelig bolden og leverede et brag af et trylleshow. Han forstod virkelig at få publikum med og inddrage udvalgte medarbejdere i sine tricks. Som showet skred frem blev stemningen generelt mere vild og losse, og der var Mikkel helt med og aflæste stemningen lynhurtigt. Mikkel var super underholdende og leverede et gennemført show fyld med humor og godt trylleri, så vi havde helt ondt i lattermusklerne efter.

 

Vi i Møbel-Gruppen giver Mikkel 5/5 stjerner og en kæmpe anbefaling med på herfra."

- Michael Huus, Adm. direktør/CEO, Møbel-Gruppen A/S, Firmafest, Sjælland, Holbæk

Inviter Mikkel Rugholm og vær fit for fight med firmafest underholdning

Tag godt imod aftenens tryllekunstner

Oplev dine kollegaer og medarbejdere til jeres firmafest, hvor Mikkel Rugholm byder på den sjoveste, mest magiske og medrivende underholdning!

 

Festtid, der indeholder SERIØS VILDE effekter, hjernestunts, manipulation, intuition, magi og fysiske love, der bliver brudt på stedet.

Og dertil en masse sjov!

 

Mikkel Rugholms underholdning til firmafest leveres på en ren, humoristisk måde, der er med til at skabe den helt rigtige feststemning!

Et "festlift", der gør stemningen til firmafesten 10 år yngre!

Løft stemningen og se frem til en storslået firmafest fuld af magi & sjov med Danmarks populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm!

 

Dine gæster vil more sig og lade snakken gå med at gennemskue den uigennemskuelige magi. Med Mikkel Rugholm som tryllekunstner er der ren underholdning til firmafesten - et ordentligt skud magi, humor og en tryllekunstners hemmeligheder.

 

Fans af LIVE festunderholdning kan nyde en sjov fælles oplevelse til firmafesten ... og altid se tilbage med smil.

Underholdning-til-firmafest2.jpg
Underholdning-til-firmafest3.jpg

Hvis du ønsker sjov underholdning til firmafesten, er Mikkel Rugholm klar til action!

Få "det ekstra" med sjov firmafest underholdning

Menuen!? Drikkevarerne!? Musikken!? Festlighederne!? Det ekstra!?

 

Der er meget, der skal gå op i en højere enhed i forbindelse med planlægningen af en firmafest.

 

MEN en effektiv beslutning er at præsentere gode indslag i løbet af firmafesten med stor underholdningsværdi.

Mikkel Rugholm er klar til action med magisk underholdning, der er skabt til at ramme essensen af firmafest underholdning. Nemlig et magisk & sjovt indslag, der kan forvandle firmafesten til en episk fest, hvor alle hygger sig!

Mikkel Rugholm er nem at booke og perfekt til at sikre sjov underholdning for alle på én gang.

Et must til fans af LIVE underholdning til firmafesten: Magi, spænding & sjov

Når det er tid til action - før, under eller efter festmiddagen - smider du esset i ærmet: Magi, spænding & sjov - Mikkel Rugholm er gået på!

En fantastisk tilføjelse til enhver firmafest. 

Mikkel Rugholms indslag til firmafest er opstået i tanken om at præsentere magi i sin reneste form og give en udfordrende og berigende aha-oplevelse. Mikkel Rugholms underholdning passer derfor ind til firmafesten, der gerne vil give hinanden en sjov oplevelse i magiens tegn.

Et ubetinget must til alle fans af LIVE underholdning til firmafest.

3 gode fordele ved trylleri som underholdning til firmaarrangementet

Overvej disse 3 gode fordele det giver at invitere tryllekunstner Mikkel Rugholm til jeres firmaarrangement:

 

  • Underholdning med trylleri er altid en god icebreaker og sætter snakken igang

  • Mikkel Rugholm er tryllekunstner for at skabe magi mellem mennesker

  • Føl, at alt er muligt med SERIØS VILDE festtricks

 

Sjov. Overraskelse. Festkickstarter. Seriøs vild magi. Latter. Frigivne endorfiner. Højt humør. Skål. Overskud på den mentale konto. Hjertevarme. Forbløffelse. Skål. Nærhed med kolleger. Involvering. Sammenhold. Aha-oplevelser. Skål!

Underholdning-til-firmafest4.jpg

Praktiske spørgsmål & svar til Mikkel Rugholms indslag til firmafest

Hvad er varigheden af Mikkel Rugholms indslag til firmafest?

Tilpasningsvenlig? Ja, altid ... og ellers ligger Mikkel Rugholms tryllekunstner indslag til firmafest på gode 30-40 minutters sjov underholdning.

 

Velegnet til at gå direkte på med festlighederne. Det er derfor ikke nødvendigt med forberedelse i festlokalet forinden. På den måde tiltrækkes ikke unødig opmærksomhed under festmiddagen. Du har derfor mulighed for at præsentere underholdning med Mikkel Rugholm som en overraskelse til firmafesten.

Du er altid velkommen til at kontakte Mikkel Rugholm på tlf. 49 40 59 50 eller e-mail mikkelrugholm@icloud.com og aftale nærmere.

Hvor meget plads er der behov for til underholdningen?

Du behøver ikke have en hel scene for at nyde Mikkel Rugholms underholdning til firmafest. Du har bare brug for lidt gulvplads og gerne sådan, at alle kan se fra sin plads ved festbordene.

Inviter tryllekunstner Mikkel Rugholm til firmafesten, der er fleksibel anlagt med glædesfuld vilje til at hjælpe dig til et succesfuldt firmaarrangement.

Du er altid velkommen til at kontakte Mikkel Rugholm og aftale nærmere.

Lad firmafesten blive ud over det sædvanlige!

Mikkel Rugholms tryllekunstner indslag er magi & underholdning for voksne, der elsker et godt grin. For deri ligger formålet, at få alle gæster til at grine så meget som muligt. Grin, grin, grin og atter grin.

Dertil er der Mikkel Rugholms gådefulde magi, der får hjernecellerne til at sitre.

 

Det er derfor også en god ide til dig, som søger ideer til firmafesten, og som ønsker, at firmafesten i al sin pragt bliver ud over det sædvanlige!

bottom of page