Underholdning for voksne

Indslag til fest

Mikkel Rugholm

Underholdning Til Fødselsdag

Markér festlighederne & byd på eksklusiv underholdning til fødselsdagen med Danmarks populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

Underholdning til fødselsdagen i tankerne?

 

Nyd fantastisk underholdning til fødselsdagsfesten, der bliver fyldt med SERIØST VILDE tryllekunstner fest tricks, latter og sjov!

 

Lad det ske med Mikkel Rugholms 30-40 min. tryllekunstner indslag & underholdning til fødselsdag. 

Bryd de fysiske love, vend op og ned på virkeligheden og fest på livet løs.

Sjov-fødselsdag-indslag-og-underholdning
VinkelBaggrund.png

"Jeg hyrede Mikkel til min 30 års fødselsdag. Og hvilket show han kom med, der blev grint, undret og imponeret! Magi for voksne, som børnene også fandt underholdende. En fantastisk kombination krydset med en portion humor indover. Selv min bror, som står for underholdning af lattermuskler, måtte bøje sig i støvet for Mikkels fantastiske show. Han er alle pengene værd, og det er helt sikkert ikke sidste gang, han skal underholde familien."

- Mette Pedersen, 30 års fødselsdag, Fyn, Nyborg

"Forrygende underholdning og ikke mindst medrivende. Mange af gæsterne undrede sig over dine fantastiske tricks - super underholdende og festligt indslag! Kort sagt: Et fantastisk show - og vi kan varmt anbefale Mikkel som jeres entertainer til næstkommende fest."

- Jan Plesner, 50 års fødselsdag, Fyn, Odense

"Tusind tak for et fantastisk show til min mands 50 års fødselsdag. Tanken fra mig efter showet var, at jeg havde lyst til at se MEGET mer' ... og mer'! Kan i den grad anbefales!"

- Anita Ploug, 50 års fødselsdag, Sjælland, Lyngby

VinkelBaggrund2.png

Underholdning til fødselsdag for dig, hvor fødselsdagsfesten IKKE skal have for lidt!

 

Skal den ikke have for lidt til fødselsdagsfesten? Så er her gaven til dig.

 

Mikkel Rugholm lægger gerne vejen forbi, når du og dine gæster ønsker at fejre dagen med maner. Endelig en tryllekunstner til 30 års fødselsdagen såvel som 90 års prestigen - uanset generation - når du ønsker, at folk skal more sig.

 

Den perfekte tryllekunstner, når du ønsker at overraske med et festligt indslag til næste fødselsdagsfest.

Find perfekt underholdning til rund fødselsdag

Maksimal sjov med underholdning til 30 års fødselsdag

Hold en fest fuld af sjov og spænding! Og lad 30 års fødselsdagen byde på underholdning for alle gæster på én gang.

Glæd dig til, at der ikke kommer til at blive holdt igen på grinene. Mikkel Rugholms tryllekunstner indslag til 30 års fødselsdag bringer grin og forundring til festen. Og du vil ikke tro dine egne øjne, for det, der kommer til at ske, vil du ikke tro, kunne ske. Magi og sjov for alle!

 

Tryllekunstner underholdning som gaveidé til den heldige fødselar og alle gæsterne samlet den store dag. Eller som tricket i ærmet fra fødselaren selv.

Populær underholdning til 40 års fødselsdag

Sjov 40 års fødselsdag underholdning og sjove minder!

 

Vær med til at markere 40 års mærkedagen med familie og venner og bank en fest på banen med sjove indslag. Udlev dine festdrømme med Mikkel Rugholms fødselsdag underholdning og se alle morer sig og blive overrasket på magisk vis.

Medlevende underholdning af magiske minder som gaveidé til fødselaren, der runder 40 år. Eller som festgaven fra fødselaren til gæsterne til 40 års fødselsdagsfesten som ét af de sjove indslag på aftenen.

Fest igennem med underholdning til 50 års fødselsdag - sammen

Der er snart 40 års fødselsdag. Og du kender nu til Mikkel Rugholms forrygende tryllekunstner underholdning til 40 års fødselsdag. Hvad er dog sandsynligheden for det??

For forrygende bliver det med underholdning for alle på én gang! Fødselsdagsfesten bliver kun bedre, kun sjovere og kun mere mindeværdig!

Et festligt indslag som gaveidé til den fødselar, du holder af - eller som festgaven til dig og alle dine nære til festen.

Sjov underholdning til 60 års fødselsdag

60 års fødselsdagen oprinder, og festen skal ikke gå ned på underholdning og morskab? Så er her mere end nok!

 

Mikkel Rugholms tryllekunstner indslag til 60 års fødselsdag gør sig godt som festligt indslag, der spreder grin og forundring. Et sjovt - og ikke mindst stormagisk indslag - som sætter festløjerne igang. Og den grublende snak rundt ved festbordene om: HVORDAN DÆÆÆÆLEN GJORDE HAN DET?!

En festlig gaveidé til fødselaren, der fylder 60 år. Eller festgaven til dig og dine gæster.

Få festtid sammen med underholdning til 70 års fødselsdag

Fejr 70 års fødselsdagen med sjov underholdning, stor latter og overraskende jubelture!

 

Shanghaj Mikkel Rugholm som aftenens tryllekunstner. Og placer 70 års fødselsdag underholdning mellem forret og hovedret, hovedret og dessert - eller efter middagen, inden det går for sig ved kaffebordet eller sågar dansegulvet ... Nyd et festligt indslag i godt selvskab med dine kære - og en magisk og humoristisk entertainer.

Lad festen stikke i nye underholdende retninger, der vækker latter - og overraskende jubel. Glæd jer til masser af sjov

God fødselsdags underholdning til 80 års fødselsdag

Denne underholdning til 80 års fødselsdag er et must for festgængere. Og den er fuld af seriøst vilde tryllekunstner fest tricks og glædelig humor. Lige til en 80 års fødselsdag!

Giv alle gæster én på opleveren, når Mikkel Rugholm indtager festsalen med dit indslag til 80 års fødselsdag. Lige til lattermusklerne. Og lige til at sætte snakken igang rundt ved bordene om: HVORDAN GJORDE HAN DET?!

Skal underholdning til 80 års fødselsdagen være årtigets gave til fødselaren? Eller er det fødselaren, der ønsker at overraske sine gæster til den store runde fødselsdagsfest? Det bliver en hylende morsom fest!

Unik, fælles underholdning til 90 års fødselsdag

Noget for alle!

 

En 90 års fødselsdag er stort! Og en fantastisk mulighed for at samle familie og venner til en storslået fødselsdagsfest. Tag en pause fra hverdagen og træk i det stiveste puds. Fokuser på en sjov, gnidningsløs og hyggelig komsammen med Mikkel Rugholms festlige indslag til 90 års fødselsdag.

Med Mikkel Rugholms underholdning til 90 års fødselsdag kan gæster i alle aldre grine og feste sammen og skabe et særligt minde sammen. Som foræring til fødselaren på 90 år til fødselsdagsfesten. Eller som indslagsgave fra hovedpersonen selv. HIP HIP HURRAAA!

"Mange tak for din underholdning til min mands 60 års fødselsdag. Der var stor ros til dit show!"

- Inge Ekknud, 60 års fødselsdag, Sjælland, Slagelse

VinkelBaggrund.png