top of page

UNDERHOLDNING TIL JULEFROKOST

Forvent spændende & særdeles sjov underholdning til julefrokosten

Står underholdning til julefrokosten højt på ønskelisten, så alle tilstedeværende får en forrygende julefest? Mikkel Rugholms indslag til julefrokost er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-julefrokost1.jpg

Fejr julen med 110% top sjov underholdning til julefrokosten

  • 30+ minutters underholdning til julefrokosten perfekt som festligt indslag

  • 15 års erfaring med DK's populære julefrokost tryllekunstner Mikkel Rugholm

  • Allround underholdning (bliv fascineret af tryllerierne fra praktikant til boss)

BONUS: Lad kollegaerne til firmajulefrokosten grine sammen, når Mikkel Rugholm inddrager publikum i de magiske og imponerende øjeblikke. Sammen med julefrokostens festudvalg kan bestemte kollegaer udpeges forinden. Måske er det månedens medarbejder, lederen eller direktøren, som har fortjent at trylle under showet til stor morskab for alle - også kollegaerne selv.

Udtalelser om Mikkel Rugholms indslag til julefrokost

"UNDERHOLDNING I TOP til julefrokosten i Lærernes a-kasse. Alle var begejstret! Tak for en god oplevelse!"

- Lars Mortensen, Sekretariatchef, Lærernes a-kasse, Julefrokost, Sjælland, København

"Tak for fantastisk underholdning, det er længe siden, vi har grint så meget, og helt igennem et fantastisk show. Det var super underholdning!"

- Personaleforeningen, Max Fodgaard A/S, Julefrokost, Jylland, Skanderborg

Underholdning til julefrokosten, der giver alle i firmaet en glædelig jul!

Gør julefrokosten afsindig magisk! Afsindig sjov! Og afsindig hyggelig! Med underholdning til julefrokosten med tryllekunstner & festmager Mikkel Rugholm.

 

Få julefrokost underholdning, hvor alle de muntre gæster kan nyde en velfortjent julefrokost og more sig med højt julehumør! Feste igennem! Og grine sammen med sine kolleger i magiske, sjove og hjertelige situationer, som tryllekunstner Mikkel Rugholm på festlig vis sætter i spil.

 

Føj Mikkel Rugholms 30 min. indslag til julefrokostens program. Og ønsk alle i firmaet en glædelig jul med et stormagisk indslag, de næppe vil glemme.

Underholdning-til-julefrokost2.jpg
Underholdning-til-julefrokost3.jpg

Sjov julefrokost underholdning, der er ligetil - så nemt er det:

1. Præsenter et sjovt indslag til julefrokosten

Slå på glasset og præsenter alle for julefrokostens underholdende indslag med Danmarks festlige tryllekunstner Mikkel Rugholm!

2. Tryllekunstner & festmager Mikkel Rugholm går på

Mikkel Rugholm går på med SERIØS VILD magi og sjov julefrokost underholdning for alle på én gang. Oplev magi, der er let at følge med i og alligevel umuligt at regne ud. Og tilføj så lige humor som trylleingrediens.

3. Stemningen letter, og julefrokosten er flyvende

At få alle til at grine så meget som muligt er det, det går ud på med Mikkel Rugholms julefrokost underholdning. Og så er snakken til og med skudt igang med spørgsmålet: HVORDAN I AL VERDEN GJORDE HAN DET?!

Skab en unik julefrokost oplevelse med dem, du holder af

Enkelte frivillige blandt julefrokostens deltagere kan blive en del af showet, altid på stormagisk og kærlig manér.

Sidder du i festudvalget og er med til at planlægge årets julefrokost? Og har du en kærlig tanke til, hvem af dine dejlige kollegaer, der kunne være ekstra sjove at tage lidt ekstra "gas" på til showet? Så tøv ikke med at dele ideer og tanker. Mikkel Rugholm hjælper gerne med at gøre julefrokost underholdningen perfekt og personlig med sjove numre til de ekstra festglade kollegaer til julefrokosten.

Det kan også være den eller de personer til julefrokosten, som alle deltagere kender - chefen, afdelingslederne, månedens medarbejder - som kunne være spændende at inddrage som en del af showet. Mulighederne er mange ... altid kærlige .... og sjove!

Underholdning-til-julefrokost4.jpg

Kort sagt: En uforglemmelig julefrokost oplevelse

Showet tilpasses jeres julefrokost, og stiller sig hurtigt ind på det passende julefrokost tema og den passende jargon. Grin, fest og magi står i højsædet som formål, så årets julefrokost går i alt andet end glemmebogen.

 

Mikkel Rugholm understøtter og booster den gode stemning således, at den kan mærkes - og for de fleste aldrig glemmes. Årets underholdning er både festlig, tryllebindende og spækket med sammenhold, så i som firma virkelig oplever, at I står sammen som en enhed, i både formelle og uformelle situationer. 

 

Med masser af numre og indslag på repertoiret sætter Mikkel Rugholm en unik og kvalitetsfyldt oplevelse.

"Mikkel havde en super god energi, gode tricks og masser af humør. Et foreningsmedlem beskriver Mikkels indlæg spot on med "Skide skægt". Vores varmeste anbefalinger går til Mikkel."

- Foreningen af Procedureadvokater, Danske Advokater, Jubilæum, Sjælland, København

bottom of page