Underholdning for voksne

Indslag til fest

Mikkel Rugholm

Underholdning Til Julefrokost

Der venter spændende & særdeles sjov underholdning til julefrokosten med Danmarks populære julefrokost tryllekunstner Mikkel Rugholm

Står underholdning til julefrokosten højt på ønskelisten, så alle tilstedeværende får en forrygende julefest? Mikkel Rugholms indslag til julefrokost underholder alle på én gang.

Det er tid til at fejre julen med top sjov julefrokost underholdning, som gæsterne vil elske og snakke om igen og igen.

 

Overrask med Mikkel Rugholms 30 min. indslag & underholdning til julefrokost, der rammer bredt, er sjovt og maaagisk!

Ho-ho-hold den vildeste julefrokost med et twist!

Sjov-firmafest-indslag-og-underholdning.
VinkelBaggrund.png

"UNDERHOLDNING I TOP til julefrokosten i Lærernes a-kasse. Alle var begejstret! Tak for en god oplevelse!"

- Lars Mortensen, Sekretariatchef, Lærernes a-kasse, Sjælland, København

VinkelBaggrund2.png

Julefrokost underholdning til alle i firmaet!

 

Underholdning til julefrokost, der giver alle i firmaet en glædelig jul

Det er afsindig magisk! Det er afsindig sjovt! Og det er afsindig hyggeligt!

 

Og julefrokost underholdning, hvor alle de muntre gæster kan nyde en velfortjent julefrokost og morer sig med højt julehumør! Feste igennem! Og grine sammen med sine kolleger i magiske, sjove og hjertelige situationer, som tryllekunstner Mikkel Rugholm på festlig vis sætter i spil.

 

Føj Mikkel Rugholms 30 min. indslag & underholdning til julefrokostens program. Og ønsk alle i firmaet en glædelig jul med et stormagisk indslag, de næppe vil glemme.

Sjov julefrokost underholdning som er ligetil

1. Præsenter julefrokostens indslag

Slå på glasset og præsenter alle for julefrokostens underholdende indslag med Danmarks festlige tryllekunstner Mikkel Rugholm!

2. Festkunstner Mikkel Rugholm har tricks i ærmet

Mikkel Rugholm går på med SERIØS VILD magi og sjov julefrokost underholdning for alle på én gang. Oplev magi, der er let at følge med i og alligevel umuligt at regne ud. Og tilføj så lige humor som trylleingrediens.

3. Stemningen letter, og julefrokosten er flyvende

At få alle til at grine så meget som muligt er det, det går ud på med Mikkel Rugholms julefrokost underholdning. Og så er snakken til og med skudt igang med spørgsmålet: HVORDAN I AL VERDEN GJORDE HAN DET?!

Skab en unik julefrokost oplevelse med dem, du holder af

Enkelte frivillige blandt julefrokostens deltagere kan blive en del af showet, altid på stormagisk og kærlig manér.

Sidder du i festudvalget og er med til at planlægge årets julefrokost? Og har du en kærlig tanke til, hvem af dine dejlige kollegaer, der kunne være ekstra sjove at tage lidt ekstra "gas" på til showet? Så tøv ikke med at dele ideer og tanker. Mikkel Rugholm hjælper gerne med at gøre julefrokost underholdningen perfekt og personlig med sjove numre til de ekstra festglade kollegaer til julefrokosten.

Det kan også være den eller de personer til julefrokosten, som alle deltagere kender - chefen, afdelingslederne, månedens medarbejder - som kunne være spændende at inddrage som en del af showet. Mulighederne er mange ... altid kærlige .... og sjove!

 

Kort sagt: En uforglemmelig julefrokost oplevelse

Showet tilpasses JERES julefrokost, og stiller sig lynhurtigt ind på et passende julefrokost tema og en passende jargon. Grin, fest og magi står i højsædet som formål, så årets julefrokost går i alt andet end glemmebogen.

 

Mikkel Rugholm understøtter og booster den gode stemning således, at den kan mærkes - og for de fleste aldrig glemmes. Årets underholdning er både festlig, tryllebindende og spækket med sammenhold, så i som firma virkelig oplever, at I står sammen som en enhed, i både formelle og uformelle situationer. 

 

Med masser af numre og indslag på repertoiret sætter Mikkel Rugholm en unik og kvalitetsfyldt oplevelse.

VinkelBaggrund.png