Underholdning for voksne

Indslag til fest

Mikkel Rugholm

Sjov Konfirmation Underholdning Perfekt Som Festligt Indslag

Med Anbefalet Comedy Tryllekunstner Mikkel Rugholm

Konfirmationsunderholdning i tankerne?

 

Bring dette tryllekunstner indslag til konfirmationen og lad stillingen være 1 - 0 mod kedelig voksenfest.

 

Latteren op og ned og rundt i alle kroge. 

 

Oplev 30 min. tryllekunstner indslag & underholdning til konfirmation med cool, supercool og megacool fest tricks. 

Sjov-konfirmation-indslag-og-underholdni
VinkelBaggrund.png

"TUSINDE TAK for et helt fantastisk show til min søns konfirmation. Vi nød alle, at du gav den gas med din opfindsomhed, charme og dit glade jeg! Det var en sand fornøjelse! Du er for sej!"

- Nynne Gudmann, Olivers konfirmation, Sjælland, Holte

"WAOW, hvor var du fantastisk, sikke et drive og skøn energi du kom med. Du var på, lige fra du trådte ind på scenen, til du gik hjem. Du var fantastisk til at få hele salen med, fra start til slut. Gode numre, og du tilpassede dig til salen. Akse synes, det var mega fedt og sjovt at have dig til at underholde til sin fest. Vi kan kun give dig vores bedste anbefaling. Du er garanti for god underholdning!"

- Trine Rumann, Askes konfirmation, Fyn, Søndersø

"Tak for sidst. Det var super underholdende og godt trylleshow til Bastians konfirmation. Hele showet emmet af skøn energi, humor og forskellige gode tricks, som vi og gæsterne stadig ikke har luret. Det kan bestemt anbefales!"

- Line Bossen, Bastians konfirmation, Jylland, Esbjerg

VinkelBaggrund2.png

Fejr dagen med sjov underholdning til konfirmation

 

Vilde festtricks og medlevende underholdning!

 

Mikkel Rugholms tryllekunstner show og underholdning til konfirmation er fyldt med skarpsindig manipulation, hjernestunts, festtricks, tankeudfordringer og naturligvis magi

 

Skynd jer til pladserne ved konfirmationsbordet og grin igennem sammen til dette supersjove indslag til konfirmation. Et fælles, humoristisk indslag til konfirmationen, der værner om konfirmationens midtpunkt. Nemlig den superseje konfirmand. Konfirmanden er stjernen i showet og vil fra sin plads mærke suset fra de vilde tryllekunstner tricks. 

 

I får masser af sjov og konfirmation underholdning!

Underholdning-til-konfirmation.png
Sjov-konfirmationsfest.png

Fest igennem med tryllekunstner til konfirmation

Få en rigtig god konfirmation med tryllekunstner Mikkel Rugholm, der leverer underholdning til konfirmation med seriøst vilde tryllekunstner tricks. Lad der opstå magi, latter og godt humør, så konfirmationsfesten kan bugne igennem. 

 

Mikkel Rugholm vil entréer som tryllekunstner til konfirmationen og skabe en magisk atmosfære med interaktion med publikum og festlige overraskelser. Indslag til konfirmationen alt sammen til ære for konfirmanden, gæsterne og den store konfirmationsdag.

 

Fælles, humoristisk underholdning, hvor konfirmanden kan føle sig afslappet og godt tilpas til sin konfirmation.

Et sjovt & magisk konfirmation indslag

Verdens cooleste konfirmand har en kæmpestor dag i vente med masser af glade gæster og feststemning. Og en kæmpestor overraskelse til konfirmationsfesten. 

 

Mikkel Rugholm er nemlig tryllekunstner til konfirmation og venter bare på at gøre konfirmanden glad og til et lysende midtpunkt. Og i et sjovt indslag til konfirmationen tage fusen på alle konfirmandens festglade familiemedlemmer - selv den skøre onkel. 

"... Selv min bror, som står for underholdning af lattermuskler, måtte bøje sig i støvet for Mikkels fantastiske show ..."

- Mette Pedersen, Privatfest, Fyn, Nyborg

Indslag-til-konfirmation.png
Morsom-underholdning-til-konfirmation_ed

Inviter Mikkel Rugholm forbi til sjov konfirmation underholdning

Vil du vide, om tryllekunstner underholdning til konfirmation er det perfekte indslag til konfirmationsfesten, du har i vente? Tænker du over, om konfirmationsfesten har et passende setup til et show & tryllekunstner indslag til konfirmationen? Eller er du bare på udkig efter den bedste tryllekunstner til konfirmationsfesten, der kan fange og inddrage alle i familien?

Uanset, hvor dit fokus er, så kan Mikkel Rugholm hjælpe dig med at få det bedste ud af den store kommende konfirmationsfest. Hvorom alting er, så giver Mikkel Rugholms show & tryllekunstner indslag:

 

  • Sjov underholdning til konfirmation UANSET stemning!

  • Sjov underholdning til konfirmation UANSET størrelse!

  • Sjov underholdning til konfirmation UANSET generationsspring!

Er der noget, som du har lyst til at snakke om, eller en udfordring, som du har lyst til at vende. Så ringer du bare. Få svar på alt - UNDTAGEN, hvordan trickene kan lade sig gøre ... ;)

Underholdning til konfirmation, der træder ind i de voksnes rækker

Lad det gode humør sejre med Mikkel Rugholm som tryllekunstner til konfirmation. Lad magien mellem gæsterne skabe den helt perfekte konfirmationsfest for den unge konfirmand. Og lad jer altid mindes den store dag med masser af latter, sammenhold og underholdning til konfirmation for alle gæster. 

Det er mindeværdig underholdning. Underholdning til konfirmation, der træder ind i de voksnes rækker.

"Vi og vores gæster nød at have Mikkel på besøg. Han var virkelig fuld af energi fra start til slut. Sjov, imponerende og hans glæde smittede af på os alle sammen. Det var en kæmpe succes. Mange tak!"

- Kirsten Emborg, Nannas konfirmation, Sjælland, Kalundborg

"For FA'EN Mikkel! Hva' sker der lige??? Jeg/vi er fra forstanden over, hvordan du gør?! FANTASTISK SHOW, SUPER ENERGI, VI ER TABT! Tak for dig, 5 ud af 5 stjerner ++ herfra! VI ER FAN!"

- Vivi Simonsen, Louis' konfirmation, Nordjylland, Aalborg

VinkelBaggrund.png