Underholdning for voksne

Indslag til fest

Mikkel Rugholm

Underholdning Til Konfirmation

Hyld konfirmanden med festlig & sjov underholdning til konfirmationen med Danmarks populære comedy tryllekunstner Mikkel Rugholm

Er du på udkig efter underholdning til konfirmationen, som giver konfirmanden og alle gæsterne til selskabet en festlig & sjov oplevelse? Mikkel Rugholms underholdning til konfirmation er perfekt som festligt indslag til stor morskab for konfirmanden, familien & vennerne.

 

Bring dette comedy tryllekunstner indslag til konfirmationen og lad stillingen være 1 - 0 mod kedelig voksenfest.

 

Latteren op og ned og rundt i alle kroge. 

 

Oplev Mikkel Rugholms 30-40 min. tryllekunstner indslag & underholdning til konfirmation med cool, supercool og megacool fest tricks. 

Sjov-konfirmation-indslag-og-underholdni
VinkelBaggrund.png

"TUSINDE TAK for et helt fantastisk show til min søns konfirmation. Vi nød alle, at du gav den gas med din opfindsomhed, charme og dit glade jeg! Det var en sand fornøjelse! Du er for sej!"

- Nynne Gudmann, Olivers konfirmation, Sjælland, Holte

"WAOW, hvor var du fantastisk, sikke et drive og skøn energi du kom med. Du var på, lige fra du trådte ind på scenen, til du gik hjem. Du var fantastisk til at få hele salen med, fra start til slut. Gode numre, og du tilpassede dig til salen. Akse synes, det var mega fedt og sjovt at have dig til at underholde til sin fest. Vi kan kun give dig vores bedste anbefaling. Du er garanti for god underholdning!"

- Trine Rumann, Askes konfirmation, Fyn, Søndersø

"Tak for sidst. Det var super underholdende og godt trylleshow til Bastians konfirmation. Hele showet emmet af skøn energi, humor og forskellige gode tricks, som vi og gæsterne stadig ikke har luret. Det kan bestemt anbefales!"

- Line Bossen, Bastians konfirmation, Jylland, Esbjerg

VinkelBaggrund2.png

Forevigende sjov: Fejr dagen med sjov underholdning til konfirmation

Bring sjov underholdning til konfirmationen - den eneståede fest, der altid vil huskes

Lad det blive sjovt med SERIØS VILD magi og medrivende underholdning til konfirmationsfesten!

 

Mikkel Rugholms tryllekunstner show & underholdning til konfirmation er fyldt med skarpsindig manipulation, hjernestunts, fest tricks, tankeudfordringer og naturligvis magi

 

Skynd jer til pladserne ved konfirmationsbordet og grin igennem sammen til dette supersjove indslag til konfirmation. Fælles, humoristisk underholdning til konfirmationen, der værner om konfirmationens midtpunkt. Nemlig den superseje konfirmand. Konfirmanden er stjernen i showet og vil fra sin plads mærke suset fra de vilde tryllekunstner tricks og den gode feststemning.

 

I får masser af sjov & konfirmation underholdning!

Underholdning-til-konfirmation.png
Sjov-konfirmationsfest.png

Konfirmanden kan slappe af i muntert lag - og kan evt. inddrages som stjernen i showet

Sjov & magisk konfirmation underholdning

Verdens cooleste konfirmand har en kæmpestor dag i vente med masser af glade gæster og feststemning. Og en kæmpestor overraskelse til konfirmationsfesten. 

 

Mikkel Rugholm er nemlig tryllekunstner til konfirmation og venter bare på at gøre konfirmanden glad og til et lysende midtpunkt. Og i et sjovt indslag til konfirmationen tage fusen på alle konfirmandens festglade familiemedlemmer - selv den skøre onkel. 

"... Selv min bror, som normalt står for underholdning af lattermuskler, måtte bøje sig i støvet for Mikkels fantastiske show ..."

- Mette Pedersen, Privatfest, Fyn, Nyborg

Konfirmanden inddrages på bedste, hyggeligste & kærligste vis

Det sjoveste i verden er det sjov, som vi har sammen. At se dem vi elsker og holder af i nye situationer, hvor humor er omdrejningspunktet, giver de allerstørste, allerbedste og allerhjerteligste grin.

I Mikkel Rugholms tryllekunstner indslag & underholdning til konfirmation indgår flere af gæsterne, som en del af trickene. Magien sker lige foran næsen på alle og endda i de deltagendes egne hænder. Altid til stor morskab for de deltagende, konfirmanden og de tilstedeværende.

Konfirmanden er selvfølgelig i den sammenhæng heller ingen undtagelse. Mikkel Rugholm inddrager gerne konfirmanden som en del af showet. Som hovedperson til sin egen konfirmationsfest bliver det en ære at være med til at sætte ekstra gang i underholdningen. ALTID på bedste, hyggeligste & kærligste vis.

Fest igennem med konfirmation underholdning

Få en rigtig god konfirmation med Danmarks populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm, der leverer underholdning til konfirmation med SERIØST VILDE tryllekunstner fest tricks. Lad der opstå magi, latter og godt humør, så konfirmationsfesten kan bugne igennem. 

 

Mikkel Rugholm vil entréer som tryllekunstner til konfirmationen og skabe en magisk atmosfære med interaktion med publikum og festlige overraskelser. Underholdning til konfirmationen alt sammen til ære for konfirmanden, gæsterne og den store konfirmationsdag.

 

Fælles, humoristisk underholdning, hvor konfirmanden kan føle sig afslappet og godt tilpas til sin konfirmation.

Indslag-til-konfirmation.png
Morsom-underholdning-til-konfirmation_ed

Inviter Mikkel Rugholm forbi til sjov konfirmation underholdning

Vil du vide, om tryllekunstner underholdning er det perfekte indslag til konfirmationsfesten? Tænker du over, om konfirmationsfesten har et passende setup til et tryllekunstner show? Eller er du bare på udkig efter den bedste tryllekunstner til konfirmationsfesten, som kan fange og inddrage alle i familien?

Uanset, hvor dit fokus er, så kan Mikkel Rugholm hjælpe dig med at få det bedste ud af den store kommende konfirmationsfest. Sikkert er, at Mikkel Rugholms show & tryllekunstner indslag giver:

  • Sjov underholdning til konfirmation UANSET størrelse!

  • Sjov underholdning til konfirmation UANSET atmosfære!

  • Sjov underholdning til konfirmation UANSET aldersfordeling!

Har du spørgsmål, eller en udfordring, du har lyst til at vende. Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Få svar på alt - PÅNÆR spørgsmålet: "HVORDAN GØR DU?" ... ;)

Gør den uforglemmelige dag endnu mere uforglemmelig

Lad det gode humør sejre med Mikkel Rugholm som tryllekunstner til konfirmation. Lad magien mellem gæsterne skabe den helt perfekte konfirmationsfest for den unge konfirmand. Og lad jer altid mindes den store dag med masser af latter, sammenhold og underholdning til konfirmation for alle gæster samtidig. 

Det er mindeværdig underholdning. Underholdning til konfirmation, der gør den uforglemmelige dag endnu mere uforglemmelig. 

"Vi og vores gæster nød at have Mikkel på besøg. Han var virkelig fuld af energi fra start til slut. Sjov, imponerende og hans glæde smittede af på os alle sammen. Det var en kæmpe succes. Mange tak!"

- Kirsten Emborg, Nannas konfirmation, Sjælland, Kalundborg

"For FA'EN Mikkel! Hva' sker der lige??? Jeg/vi er fra forstanden over, hvordan du gør?! FANTASTISK SHOW, SUPER ENERGI, VI ER TABT! Tak for dig, 5 ud af 5 stjerner ++ herfra! VI ER FAN!"

- Vivi Simonsen, Louis' konfirmation, Nordjylland, Aalborg

VinkelBaggrund.png