VinkelBaggrund.png
Foredrag-om-ordblindhed.jpg

Foredrag Om Ordblindhed

Med Designingeniør, Børnebogsforfatter, Entertainer & Tryllekunstner Mikkel Rugholm

- Og Så Er Han Ordblind

"JEG ER IKKE BLINDORD!" er navnet på Mikkel Rugholms foredrag om ordblindhed. Specielt for børn & unge med ordblindhed / dysleksi, der fortjener at opleve sin ordblindhed som en styrke! Eller for de seje undervisere og forældre, der til dagligt ønsker at hjælpe ordblinde børn & unge.

Ordblinde skal ikke se ordblindhed som et handicap. Ordblinde skal se ordblindhed som et talent.

"Du er desværre ordblind."

"Ordblindhed er et tabu."

"Ordblindhed er en svaghed."

"Ha-ha, du er ordblind, du er dum."

Mikkel Rugholm gør op med disse fordomme ved, at skyde dem ud af billedet. Det positive ved at være ordblind iscenesættes! Det er et privilegium at være ordblind! Børn & unge skal vide, at de er heldige!

Hvorfor skal ordblindhed være negativt? Hvorfor skal ordblindhed være noget, som ingen ønsker? Hvorfor skal ordblindhed være noget, som trækker ens selvværd ned? Hvorfor skal ordblindhed være noget, som et barn frygter at blive mobbeoffer for?

Tag med på en rejse om ordblindsprivilegiet, som indebærer op- og nedture, genvundet viljestyrke, sjove inputs fra personlige beretninger og ikke mindst alternative hjælpemidler & konkrete værktøjer. 

 

Er du klar på en øjenåbner udover det sædvanlige? Så ses vi til Mikkel Rugholms foredrag om ordblindhed.

Foredrag for børn & unge

Sjov peptalk

Mikkel Rugholm

"Du har noget på hjerte, som de unge mennesker kan forstå og spejle sig i. "

- Sorø Privatskole, Sjælland, Sorø

"En rigtig god aften!"

- Ikast-Brande Bibliotek, Jylland, Ikast

"Klapsalverne var massive."

- Netværkslokomotivet, Jylland, Vejle

Fra ordblind ... til 12 i gennemsnit, ingeniør & bestseller forfatter

 

For 10 år siden begyndte Mikkel Rugholm en meget, meget lang rejse.

 

Fra ordblind til student med 12 i gennemsnit, til bestseller forfatter og til færdiguddannet Design & Innovation Ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet med 12 i bachelorprojekt. En dedikeret kreativ idémand med tværfaglige kompetencer, en holdspiller – kåret ”Årgangens bedste ven” – problemløser med revolutionerende succeser og konkurrencedygtig af hjertet; en person, der stoler på, hvad han laver.

Oplev Mikkel Rugholms foredrag om ordblindhed "JEG ER IKKE BLINDORD!" og find ud af, hvorfor ordblindhed ikke skal være en hindring for at nå sine drømme.

Ordblind foredraget, der vender det hele på hovedet ... så bogstaverne igen står rigtigt

Ønsker du at sætte fokus på styrken i at være ordblind ...

 

  • ... for at slå fast, at det at læse og skrive er moder jord til alt, hvad vi foretager os

  • ... for at pointere, at der skal kæmpes

  • ... for at se muligheder frem for begrænsninger

  • ... for at gøre op med status quo

  • ... for at opnå individets potentiale

  • ... for at børn & unge med ordblindhed kan få en tryg og god skolegang med mulighed for at lære det samme som alle andre og ikke behøver få de nederlag, som mange børn & unge har fået gennem tiden

Må Mikkel Rugholm bakke op?

 

Varighed

Varigheden er op til dig.

Er programmet stramt ønsker du måske et 30 min. oplæg alt i alt. Og ellers er en god time et godt udgangspunkt med 45 min. oplæg efterfulgt af evt. spørgsmål.

Og når vi snakker om tid. Slut med, at børn & unge med ordblindhed skal føle sig bagud. Lad os sammen få dem til at føle, at de er foran!

Foredrag om ordblindhed 1 x 30-45 min.

+ evt. spørgerunde

 

Slut med, at ordblindhed er en katastrofe. Lad os gøre det til det suverænt bedste, der er sket! Nu accellererer vi.

Foredraget tilpasses publikum og arrangement således, at det målrettes til børn & unge med ordblindhed - eller til de seje undervisere og forældre, som til dagligt ønsker at hjælpe ordblinde børn & unge.

Powerpoint via HDMI-stik medbringes.

 

Praktisk

Highfive! 

 

Du er ikke alene, når du vil give børnene en magisk dag! Mikkel Rugholm er din lampeånd og opfylder alle dine ønsker til et vellykket arrangement. 

Mikkel Rugholm vil, at du får succes og sætter en ære i at give alle en magisk oplevelse og underholde det bedste, han kan.

 

Prøv ham bare af!

Modtag sikker bookingaftale

 

Du får en sikker bookingaftale på dato & tid og undgår alle skrækscenarier.

Få god lyd fra medbragt lydanlæg

 

Du behøver ikke tænke på det tekniske: Mikkel Rugholm medbringer og opstiller eget lydanlæg. Og har I fastintegreret lydanlæg på jeres lokation? Så klarer vi også den. Mikkel Rugholm kan nemt koble sit rack med eget headset til jeres højtalere. Det spiller bare.

Nok at se til på dagen?

 

Den klarer vi med et trylleslag! Mikkel Rugholm ankommer som aftalt og klarer al klargørelse og afvikling - og ønskes det kan han være 100% selvkørende på dagen. 

 

Materiale

Smil!

 

Der er fotos, du frit må benyttes til presse, trykt materiale og sociale medier i forbindelse med et besøg af Mikkel Rugholm. 

 

Du vil også frit kunne downloade en pressetekst om "JEG ER IKKE BLINDORD!" foredraget om ordblindhed som direkte input eller inspiration til en invitation eller pressemeddelelse.

 

Bare tag for dig!

Pressetekst

Pressefotos

 

Pressefotos er på vej.