top of page

"HVAD DU HAR LYST TIL"-ballondyr

Sjov for børn

Mikkel Rugholm

Hav Tema Fest for børn med maritime ballondyr

Hav tema fest ballondyr og underholdning for børn med ballonmanden Mikkel Matros

​Skab sjov for børn med hav tema ballondyr! Bliv flydende med masser undervands balloner, ballonklovnerier og underholdning for børn med ballonmanden Mikkel Matros.

 • OHØJ SKIPPER! Dyk ned i en undervandsverden af eventyrlige ballondyr!

 • Lej en ballonklovn/ballonmand med hav tema balloner

 • Giv børnene det bedste af det bedste: Verdens bedste balloner af 100% natur

Hav-tema-fest-ballonmand.jpg

Hav Tema Fest ballondyr til børn med ballonmanden Mikkel Matros

SPLITTEE MINE BRAMSEJL!

Kan du løfte et ballonanker, så er det dit!

Tør du tage en ballonkrabbe op i hånden, så er den din! Og find da lige på et godt krabbenavn til den ... hvad med Sebastian?!

Mikkel Matros laver ballondyr. Og han deler gladeligt ud af dem til dig. Og så ligner hans ballondyr alt det, du kan finde under havet. Ballonfisk, ballonkrabber, ballonhavfruer og meget, meget mere!

Ballonsælerne er så søde, og ballonsøstjernerne er så nuttede!

Eller du kan blive klædt på som en farlig pirat, der har sejlet på de 7 have! Med sørøverballonhat og ballonsabel!

ARRRRR, din vandpjaskende landkrabbe ... vi ses!

Forespørg med det samme. Det bli'r en fest!

Giv ubegrænset glæde og fornøjelse for dit publikum - en fantastisk oplevelse. Få svar på, om Mikkel Rugholm er ledig på en specifik dato. Forespørg med det samme.

Spil videoen ... og kom i boblende humør

Udtalelser om ballonsjov med Mikkel Matros

"Fantastisk underholdning - alle børn var så underholdt og glade. Der var kun store smil fra alle."

- Styregruppen, Lunderskov Boldklub, Sydjylland, Lunderskov

"Mikkel er vildt go' - han får publikum til at flække af grin!"

- BAUHAUS, Østjylland, Randers

"Du har bare bevist, at voksne sagtens kan få børn med på idéer, fordi du snakker med børnene og er helt på deres niveau."

- Kulturmuseet, VejleMuseerne, Sydjylland, Vejle

SKIB OHØJ! Skab en fantastisk hav tema fest!

Er du træt af at træde vande til hav tema festen? Og har du bare lyst til, at børnene skal more sig? Så lægger ballonmanden Mikkel Matros gerne til kaj nær dig og går i land med kufferten fuld af eventyrlige balloner!

Lad hav tema festen udfolde sig med de oceaner af muligheder, der er med balloner. Børnene kan få lavet alt godt fra havet. Masser af forskellige farvestrålende fisk lige fra små fisk til store fisk. Med sjove øjne, skøre navne og fantasifulde egenskaber.

Det kan også være havdyr ud af balloner såsom søstjerner, krabber og sæler. Eller ballon havplanter, som pynter så flot.

Eller børnene kan få lavet super seje sømands kasketter - heldigvis i børnestørrelse. Eller et smadder tungt anker, der heldigvis ikke rigtigt vejer noget i ballon.

SKIB OHØJ, ballonmanden Mikkel Matros træder sikkert i havn som børneunderholdning til hav tema festen!

Hvorfor elsker børn hav tema?

Hav temaet er farverigt og visuelt tiltalende

Børn kan lide at kigge på farverige fisk, skildpadder, søstjerner og andre havdyr. Børn er ofte tiltrukket af lyse og farverige ting, og havdyr har ofte en række forskellige farver, som kan være fascinerende for børn at se på. Ballondyr med inspiration fra havet og det maritime liv er fyldt med disse klare farver, som børnene kender.

 

Sammen med ballonmanden Mikkel Matros er de med til at vælge og sammensætte blandt de mange ballonfarver. Nogle børn elsker at holde sig til de naturtro farver, så ballondyrene matcher de sammen farver, som de kender fra livet på havnen eller i havet. Og andre børn elsker at bryde de faste rammer og finde på at give ballondyrene nye og fantasifulde farver.

 

Mikkel Matros' maritime ballondyr starter en aktiv fantasi om temaet "havet", og de farverige hav tema ballondyr skaber en god inspirationskilde for børnene at forestille sig og lege med.

Hav temaet er mystisk og spændende

Børn kan være fascineret af det, der findes under havets overflade og de ukendte skabninger, der lever der. Børn kan lide eventyr, og havdyr kan symbolisere eventyr og ukendte verdener for dem. Denne mystiske og spændende del af verden sætter ballonmanden Mikkel Matros fokus på med sine hav tema ballondyr til børnene.

 

Børn kan lide mystik og spænding, fordi det giver dem mulighed for at udforske og forstå verden omkring dem på en sjov og engagerende måde. Det kan også hjælpe med at udvikle deres fantasi og kreativitet samt give dem en følelse af magt og kontrol over deres omverden. Mystik og spænding kan også hjælpe med at øge deres mod og selvtillid, da det giver dem mulighed for at tackle og overvinde fiktive udfordringer. Og det er netop her hav temaet i kombination med balloner kommer ind i billedet, da det kan være med til at igangsætte den sunde mystik og spænding for børnene.

Børn kan lide mytiske og spændende fisk og havdyr, fordi de ofte har unikke og imponerende træk, såsom farverige skæl, stor mund, skarpe tænder eller magiske evner. Det kommer til udtryk, når ballondyrene bliver lavet sammen med børnene, og det mystiske og spændende fanger deres interesse og skærper deres fantasi. Børn kan være fascineret af havdyrenes skræmmende udseende og kan igennem ballonsjov finde det spændende at lære om deres adfærd og levevilkår, som ballonmanden Mikkel Matros fortæller om.

Hav temaet er indbegrebet af sommer og ferie

Børn kan associere hav tema med sommer og ferie, og kan lide at forestille sig, at de er på stranden eller på en båd. Med hav tema ballondyr kan børnene fornemme og forstærke denne sommer og ferie glæde.

 

Livet på stranden, på en båd eller på havn er ofte associeret med sommer og ferie, fordi det ofte er aktiviteter og områder, børn og børnefamilier besøger, når de er på ferie. Strande og havne er populære feriedestinationer, hvor folk kan slappe af, bade, sejle og fiske. Hav og oceaner er også hjem for mange forskellige arter af fisk og havdyr, og mange mennesker nyder at se dem i deres naturlige habitat enten ved at snorkle eller dykke eller ved at besøge akvarier. Derudover kan associationen af sommer og ferie ved havnen og stranden - med fisk og havdyr indenfor rækkevidde - også være fordi, at det er typisk i de varme årstider, at folk har tid og mulighed for at tage på ferie og nyde disse aktiviteter.

Inviter ballonmanden Mikkel Matros og alle de fantastiske hav tema festligheder til din by og vær med til at sprede glæde hos børnene med maritime ballondyr, som emmer af den sommer og ferie stemning, som børnene elsker så højt.

Hav temaet er lærerigt

Børn kan lære om havdyrenes liv og miljøet i havet gennem hav tema ballondyr, hvilket kan være spændende for dem. Børn er naturligt nysgerrige, og ballon havdyr kan være en måde for dem at lære om marine livet og deres omgivelser. Børn kan også have empati med ballon havdyr og føle sig forbundet med dem på en måde, der kan være svært at forklare med ord.

Fisk og havdyr kan være lærerigt for børn på flere måder. For det første kan de lære om mangfoldighed i havet ved at se de mange forskellige ballondyr med inspiration fra temaet "havet", som de andre børn får lavet. Det kan på den måde udvide deres horisont og hukommelse. De kan også lære om, hvordan de forskellige arter lever og interagerer med hinanden, når børnene leger med deres ballon havdyr sammen. Det kan også åbne op for, at børnenes forældre kan bruge ballondyrene til en samtale om, hvordan menneskelig aktivitet såsom overfiskning og forurening kan påvirke havets økosystemer. Desuden kan børnene lære om evolution, og hvordan fisk og havdyr har tilpasset sig deres miljøer gennem millioner af år. En kærlig omfavnelse af ballondyr, der lever i og omkring vand, kan også være med til at give børnene et tidligt stadie af inspiration til at tage ansvar for vores planet og beskytte naturen.

Hav temaet er sjovt

Børn kan lide at lege med hav temaet og helt klart at lege med hav tema ballondyr! Og Mikkel Matros sejler fra havn til havn med lasten fyld op med balloner for at gøre det sjovt og underholdende for dem.

Mikkel Matros er ballonmanden - eller ligefrem ballonklovnen - der laver fisk og havdyr ud af balloner. Altid så det er sjovt for børnene. For det første kan det være underholdende for dem at se ballonmanden skabe figurerne, da det kan være en form for magi for dem. Børn kan også have det sjovt med at se deres favorit fisk eller havdyr blive skabt foran dem. De kan også have det sjovt med at interagere med ballonfigurerne for eksempel ved at tage billeder med dem eller ved at lege med de andre børn og deres ballonfigurer.

 

Mikkel Matros interagerer med børnene og værdsætter højt at få dem til at føle sig involveret i showet. Det kan også skabe en form for nysgerrighed hos børnene og kan få dem til at ville undersøge og lære mere om hav temaet. Hav temaet bliver gjort til en fest for børnene med de mange flotte ballonfisk og havdyr. Skabt med balloner af 100% natur og 100% naturlig humor, som appellere til børnene og gør det sjovt og underholdende for dem.

Havtema ballondyr & underholdning perfekt til:

 • Hav tema fester

 • Under havet tema fester

 • Maritime tema fester

 • Havnefester

 • Havnefestivaller

 • Gågaden

 • Centret

 • Fiskeri arrangementer

 • Søfart arrangementer

 • Vandsport events

 • Strand tema fester

 • Hav tema fødselsdag

 • Hav tema børnefødselsdag

 • Havfrue tema fest

 • Havfrue fødselsdag

 • Havfrue børnefødselsdag

 • ... hvor som helst, der er boblende glæde for livet i havet!

Glade arrangører

Glade arrangører

Kom sikkert i havn med ballonmanden Mikkel Matros!

Med disse 3 eksempler på udtalelser fra glade arrangører får du en fornemmelse af, hvordan også du og jeres ballonglade børn og fans af det maritime vil opleve Mikkel Matros' børneunderholdning som ballonmand.

Kursen er sat!

Børneevent med ballonmand i Nyborg

 

”Vi var 10 butikselever fra Lidl Danmark, som lavede et børneevent i forbindelse med overtagelse af Nyborg butikken. Vi fik Mikkel ud som ballonmand, og han var mega god til at skabe en fantastisk stemning for børnene, så de kom i centrum. Han havde et helt fantastisk humør, som smittede af på os alle. Vi vil klart anbefale ham som jeres næste ballonmand!”

 

- Pia Knudsen, Salgsleder, Lidl Danmark, Fyn

Børneunderholdning til butiksfejring i Horsens

”Jeg havde booket Mikkel til at få opmærksomhed omkring min butik. Gaden skulle indvies som gågade, og det gjorde, at jeg gerne ville have folk ned i min ende af gaden. En kunde havde anbefalet ham, og han må siges at være fantastisk. Mikkel er en super smilende og glad fyr, der tog de forbipasserende med storm og fangede alle børns opmærksomhed. I flere perioder stod der kø for, at han skulle lave sjove ballondyr og figurer til alle børnene. Mikkel satte gang i gaden, lige fra han kom, til han gik. Jeg kan på det stærkeste anbefale Mikkel Rugholm til alle, der ønsker god underholdning!”

 

- Jeanet Nielsen, Indehaver, Chokolade Fabrikken, Midtjylland

Ballondyr til Sensommerfest i Århus

Dagsinstitution Skattekisten havde til den årlige Sensommerfest været så heldige, at Mikkel ville komme og lave ballondyr til alle børn. Her kom både Skattekistens nuværende indskrevne børn, deres søskende, og også tidligere børn var inviteret. Så der var ca. 80 børn i alderen 0-10 år, som alle var meget begejstrede. Mikkel havde fået en plads midt i vores fællesrum, og her stod han i næsten halvanden time og skabte det ene magiske ballondyr efter det andet. Mikkel var rigtig god til at være i øjenhøjde med alle børn, uanset alder. Så det lille 1-årige barn følte sig ligeså hørt og set, som de største børn. Mikkels nærvær var helt magisk, og alle gik derfra med en sød kommentar, en sjov bemærkning og fremfor alt lige præcis det ballondyr, de havde drømt om – og stået tålmodigt i kø for. Tusind tak til Mikkel for en skøn oplevelse og de mest magiske ballondyr.

 

- Ann Kaasgaard Løwenstein, Pædagogisk leder, Skattekisten, Østjylland

Varighed

Varighed

1, 2 eller 3 timer? Aye aye, hr. kaptajn!

Masser af eventyrlig leg og uforglemmelig sjov!

Lej en ballonmand i matros outfit og få lige netop det festlige element, der mangler for at fuldende børnenes hav temafest, strand temafest eller maritime temafest! Mikkel Rugholm hjælper dig med den rigtige afviklingsfacon og varighed, du skal bruge.

Få hundredevis af havtema inspirerede ballondyr til børnene med en søstærk ballonklovn! Vælg mellem 1 time, 2 timer eller 3 timers hav tema fest.

Lej en ballonmand med Hav Tema ballondyr 1 time

 • Fyr op for hav tema festen med ballonmanden Mikkel Matros, din landkrabbe, arrrrr! Til ca. 50-150 ballonglade børn & friske søfolk.

 • Hav tema underholdning med maritime ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

 • Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg med alle de bedste sømandssange på playlisten medbringes.

Lej en ballonmand med Hav Tema ballondyr 2 timer

 • Ingen fare forude, din landkrappe, arrrrr! Ballonmanden Mikkel Matros laver alle de skønne maritime ballondyr, børnene måtte ønske sig til hav tema festen! Til ca. 100-250 ballonglade børn & friske søfolk.

 • Hav tema underholdning med maritime ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

 • Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg med alle de bedste sømandssange på playlisten medbringes.

Lej en ballonmand med
Hav Tema ballondyr 3 timer

 • Ballonmanden Mikkel Matros er lidt af en hårdfør søulk, din landkrappe, arrrrr! Der er rigeligt med proviant til at lave maritime ballondyr til børnene i 3 timer! Til ca. 200-350 ballonglade børn & friske søfolk.

 • Hav tema underholdning med maritime ballondyr tilpasses børnenes alder og arrangement.

 • Verdens bedste balloner & evt. musikanlæg med alle de bedste sømandssange på playlisten medbringes.

MEST POPULÆRE

Praktisk

Praktisk

"Ja, når en sailor, en rigtig sailor går i land, så ved man aldrig, hvad der kan ske ..." af sjov og ballade med ballonmanden Mikkel Matros!

Spred en sjov og underholdende atmosfære af livet ved vandet. Se de flotte, farvestrålende og ikoniske ballondyr med ballonmanden Mikkel Matros og lad hav tema festen få vind i sejlene.

Mange timers underholdning til et fornuftigt budget. Som sjovt indslag til havnefesten eller hav tema festen for børn og deres forældre.

"Skubudibubuskubibubæ!"

Modtag sikker bookingaftale

Der bliver ikke brug for redningskrans her! Du får en sikker bookingaftale på dato & tid og undgår alle skrækscenarier.

Skab børnenes temafest

Mikkel Rugholm medbringer rigeligt med balloner i alverdens farver og den gigantisk ballonpumpe, børnene elsker at trykke i bund! Og hvis det ønskes, kan der skrues endnu mere op for børnene fest med det medbragte musikanlæg til dans og sjov og alle sømandssangene!

Styrk fantasien & kreativiteten

Slip en verden af oppustelig fantasi og kreativitet løs med Mikkel Rugholms ballondyr af hurtige fingerlette flet, skub og fold i et væld af sjove og klare farver. Og vær med til at styrke børnene i den bæredygtige kunst at anvende samme materiale til at skabe det ønskede.

Nok at se til på dagen?

Ingen opblæst ballonmand her! Mikkel Rugholm ankommer som aftalt og klarer al forberedelse og afvikling som aftalt - og ønskes det kan han være 100% selvkørende på dagen.

Materiale

Materiale

Smil!

 

Der er fotos, du frit må benyttes til presse, trykt materiale og sociale medier i forbindelse med et besøg af Mikkel Rugholm. 

 

Du vil også frit kunne downloade en pressetekst om Hav Tema Ballondyr som direkte input eller inspiration til en invitation eller pressemeddelelse.

 

Bare tag for dig!

Pressetekst til Hav ballondyr til børn med ballonmanden Mikkel Matros

Maritime ballondyr & Sjov med Mikkel Matros

Sæt madding på krogen og tag med ud og fisk ... efter ballonfisk!!!

Udforsk havet eventyrlige liv med ballonmanden Mikkel Matros og få dit helt eget ballondyr med hjem. Få alt godt fra havet! Lige fra sprællende,  farvestrålende ballonfisk til forunderlige ballonsøstjerner, ballonkrabber og ... åh nej ... ballonsømonstre!

 

Og bliv klar til at erobre verden med en pivflot kaptajnskasket i ballon!

Lad bare skægget stå, det blir en eventyrlig dag!

Vi ses d. XX/XX kl. XX:XX til maritime ballondyr & sjov for børnene med Mikkel Matros.

Læs mere på www.mikkelrugholm.dk

Pressefotos til Hav ballondyr til børn med ballonmanden Mikkel Matros

Pressefotos på vej ...

Læs mere på www.mikkelrugholm.dk

Alt det sjove starter ét sted - forespørg dato i dag!

Klar på en magisk dag?

Forespørg Hav Tema Fest ballondyr til børn for at bringe ballonmanden Mikkel Matros til dine festligheder.

Der er masser af sjov i vente og glædelig vilje til at give børnene den bedste tid sammen.

bottom of page