Den Ultimative Juletræsfest

Med Mikkel Rugholm & Julemanden

Glædelig jul, din skøre julekugle!

Hvilken dag er Julemandens VIGTIGSTE?

Juleaften?

Hehe, du faldt i musefælden. Det skulle man tro, men det er det ikke nikke nej. To gæt tilbaaage, min ven!

Lillejuleaften så?

Har du ædt et honningkagehus! Overhelehooovedet ikke nej. Næææ du, sidste gæt, min ven!

 

Den international grøddag? Hvilket falder på ... på ... øjeblik ... d. 10. oktober?!

Godt gæt, godt gæt. Grøddagen er faktisk Julemandens 2. VIGTIGSTE dag på året. Næææ, det er da dagen for årets JULETRÆSFEST!!!

 

Dagen alle børn, forældre, nisser, spilopmagere, hyggespredere, sludrechatoller, alfadronninger, dværgkonger, glansfolk, smådyr, vildbasser og Julemanden glæder sig allermest til på året. År for år. Krydset i kalenderen, der bare må sættes som det feeedeste. Før alt andet. Invitationen alle venter i spænding på at åbne. Datoen & klokkeslættet, der bare skal være opfattet korrekt. Dobbelttjekket. Trippeltjekket. Dagen for årets juletræsfest er nr. 1!

Og ses vi? Det tror jeg da nok lige, at vi gør.

På med nissehuen og afsted til årets vildeste juletræsfest!

Juleunderholdning for børn & familie

Sjov for børn

Mikkel Rugholm

VinkelBaggrund.png
Sang-og-dans-med-julemand-til-juletræsfe

Julemanden

Forespørg Mikkel Rugholm & Julemanden. Det bli'r en fest!

Det tager kun et øjeblik at sende en forespørgsel til Mikkel Rugholm & , og det giver ubegrænset glæde og fornøjelse for dit publikum - en fantastisk oplevelse. Få svar på, om juleduoen er ledig på en specifik dato. Forespørg med det samme.

Spil videoen ... men PAS PÅ du ikke begynder at pynte op til jul før tid

Underholdning til juletræsfest video
Afspil video

"Børnene synes, at det var fantastisk, og de voksne var også godt underholdt. I var i stand til at få alle med rundt om træet, store som små. Tak for denne gang!"

- IBM Danmark, Østjylland, Aarhus

"Rigtig god underholdning. Børnene var optaget fra start til slut. Selv de voksne kom ud af fjerene. Alt i alt et super godt arrangement. Julemanden sang helt fantastisk."

- Alumeco A/S, Fyn, Odense

"Mikkel & Julemanden levede et utrolig sjovt og underholdende show - både for børn og voksne. Trylleshowet var meget passende for alle børnene, og de var alle meget underholdt. Vi vil helt sikkert booke Mikkel & Julemanden igen til næste år."

- Rambøll A/S, Sjælland, København

Giv børnene den ultimative juletræsfest!

 

Juletræerne vokser og julestemningen ligeså! Ingen juletræsfest uden juletræ. Og ingen juletræsfest uden Julemanden & sin trofaste tryllenisse. Det er tid til at sikre juletræ og juleunderholdning til julen 2021.

Varm op til jul med tryllenissens juleopvarmning & det magiske juleshow. En lavine af trylleri & fjolleri for alle, store som små!

 

Og hvad sker der så? Lad os stå sammen og kalde på Julemanden. Alt, hvad lunger og julekugler kan holde! Og mon det går heldigt til?! Kommer Julemanden til lige præcis vores juletræsfest?

Det kan du bide risengrødsskeer på, at han gør!

Samle familien til årets magiske juleshow med tryllenissen

 

Julemagi & nissetryl! Saml familien og nyd den ægte julestemning til tryllenissens trylleshow. En hyggelig og magisk fornøjelse for store og små med masser af nisselir, sjov og julefis.

Den gigantiske julekuffert er pakket og proppet til med skøre julesager, der garantrisse har fået en mægtig omgang tryllestøv fra Julemandens loft. Gakkede julefortællinger og spændende trylletricks venter. Eller er det spændende julefortællinger og gakkede trylletricks? Det bliver i hvert fald spændende gakket. Og lige noget, der falder i børnenes humor.

Det skal i øvrigt siges, at tryllenissen er lidt af en drillepind. På den gode måde. Så det bliver kun hyleskægt!

Kald på Julemanden ... så han hører det helt oppe over skyerne

Efter juleunderholdning med juleshow samles alle børn med tryllenissen om juletræet og kalder højlydt på Julemanden! JULEMAND!

 

Mon han har hø i ørene? Det kan ikke skade atter at prøve lykken, og der kaldes endnu højere: JUULEEEMAAAAND!

 

Sidste gang er lykkens gang, og der råbes - nu også med alle de voksnes indsats: JUUUUULLEEEMAAAAAAAND!!! 

 

“Ho-ho-ho!” Julemanden er ankommet! Så er juletræsfesten skudt igang!

 

Julemusik til juletræsfest, der bare må synges med på

Julemusikken spiller, og børnene rocker med, for Julemanden kan rent faktisk synge - synge godt!

 

Julemanden fyrer den af med sanglege og fællesdans omkring juletræet sammen med børnene til alle de kendte julesang, som børnene elsker at danse og synge med på: ”Julebal i nisseland”, ”Rudolf med den røde tud”, ”På loftet sidder nissen” osv.

 

Og oven i nissehuen synger Julemanden også andre sjove, julede sange, som helt sikkert går hen og bliver juletræsfestens helt store hits!

 

Og som finale sørger Julemanden for, at alle får hænderne i vejret, når han på magisk vis tryller julemagi frem over alle de glade julefans.

 

Glade julearrangører

Du er hermed budt op til en svingom med magi og juleeventyr! 

 

Med disse 3 eksempler på udtalelser fra glade julearrangører får du en fornemmelse af, hvordan også du og dit publikum vil opleve DEN ULTIMATIVE JULETRÆSFEST for børn og børnefamilier med Mikkel Rugholm & Julemanden.

 

Her kan du se anmeldelserne i al sin pragt!

Juletræsfest for medarbejdere & familie i Frøstrup

 

”Juleforestillingen kan varmt anbefales! Super godt børneshow. Mikkel var god til at fange børnenes opmærksomhed med trylleri, sjove indfald og den talende snemand "Julius Vinter". Den efterfølgende dans omkring juletræet med en velsyngende julemand var festligt og i børnehøjde med gode julesange og sanglege. Godt gået!

 

- Francois Grimal, Direktør, Dolle A/S, Nordjylland

Juleunderholdning med masser af trylleri, sang & dans i Nyborg

Vi vil give Mikkel & Julemanden vores bedste anbefaling, godt show af Mikkel, han var godt til at fange børnene, og så synger julemanden rigtigt godt!

 

- Helle Jakobsen, Konferencekoordinator, Nyborg Strand Hotel, Fyn

Juletræsfest for 250 kollegaer & familie i Hvidovre

”1000 tak for et fantastisk underholdende og medrivende show, som fangede alle aldersgruppers interesse. Til Chr. Hansens årlige juletræsfest har Mikkel optrådt med fedt trylleshow til stor fornøjelse for alle.

 

- Steffen Søndergaard, Teamkoordinator, Chr. Hansen A/S, Storkøbenhavn

 

Varighed

Ho-ho-hold da op vi skal til julebal!

Planlæg børnenes juletræsfest i bedste julestil og få et succesfuldt julearrangement med Mikkel Rugholm & Julemanden. Med masser af juletamtam, bjældeklang, tralala og faldera, som det skal være. Og masser af ny juleballade år for år.

Kig nærmere på Den Ultimative Juletræsfest og glæd børn og børnefamilier med magisk juleunderholdning. Trylleshow med jul på og julesang & dans for hele familien. Altid tilpasset deltagerantal & julearrangement.

Ho-ho-hooo!!!

1 1/2 time juletræsfest:

Juleshow med tryllenissen 1 x 30 min.

+ Kalder på Julemanden sammen med børnene

+ Sang & dans om juletræet mv. med tryllenissen & Julemanden 1 x 25 min.

+ Evt. uddeling af godteposer/gaver

+ Evt. fotosession med Julemanden

 

Juletræsfesten med spræl i! Et magisk juleshow for hele familien efterfulgt af sang & dans med selveste Julemanden, der synger som en drøm!

Den Ultimative Juletræsfest tilpasses publikum og arrangement.

Lydanlæg & bagtæppe medbringes.

JULENS FAVORIT