top of page

Cirkus for børn & familie

Sjov for børn

Astrid Rou

Mikkel Rugholm

Cirkus Workshop for børn

Cirkus for børn med cirkusduo Astrid Rou & Mikkel Rugholm

​Skab sjov for børn med cirkus! Bliv cirkusartist for én dag med cirkusprinsesse Astrid Rou & tryllekunstner Mikkel Rugholm.

  • Cool & magisk!

  • Sæt WAOW-spektret på prøve med vilde cirkusnumre

  • Inkl. anlæg, bagtæppe & alle de sjove cirkusrekvisitter

Cirkus-Workshop-for-boern.jpg

Cirkus Show & Cirkus Workshop for børn med cirkusduo Astrid Rou & Mikkel Rugholm

Båt! Båt! Cirkus er i byen!

Gå efter cirkusfanfaren og den glitrende tryllestøv og vær med, når vi sammen laver forrygende cirkus.

Hyg dig til Cirkus Show & Workshop og brug dagen på at være aktiv med cirkusartisterne, familien og venner. Udforsk cirkusverdenen for at se, hvilke cirkusnumre, der er gemt i dig.

 

Til Cirkus Show kan du se en vaskeægte cirkusprinsesse, Astrid Rou, vende op og ned på, hvad der er muligt!

 

Er det cirkusprinsesse cirkustalent?

 

Ja, det er det!

 

Og hvem er ellers med på cirkusløjer?

 

Det er tryllekunstner Mikkel Rugholm! Med et trylletrick, et mere trylletrick - og faktisk også et mere trylletrick! Og al det han har trænet op på med Søløven Sally hver eneste dag i 10 år!!! 

 

Grib derefter ned i tryllekisten efter tryllestaven, tryllekappen og tryllehatten! Og lær hemmelige, hemmelige trylletricks!? Hvor er tørklædet? Cirkus Workshop er i gang!

 

Senere kan du more dig med alle de andre cirkusdiscipliner som jonglørnumre, akrobatik, linedans, hulahop, sjipning, klovnerier og meget, meget mere. 

 

Hav det sjovt med at øve cirkus og slut dagen af med at opføre verdenspræmieren på Børne Galla Cirkusforestilling for alle de voksne!

Forespørg med det samme. Det bli'r en fest!

Giv ubegrænset glæde og fornøjelse for dit publikum - en fantastisk oplevelse. Få svar på, om Astrid Rou & Mikkel Rugholm er ledig på en specifik dato. Forespørg med det samme.

Spil videoen ... du behøver ingen cirkusbillet

Udtalelser om cirkus workshoppen

"Kan i den grad anbefales! På gensyn!"

- Centerforeningen Shoppen, Nordjylland, Aalborg

"Super god oplevelse for både børn og forældre. Tak!"

- Epilepsiforeningen, Nordjylland, Fjerritslev

"Underholdende show, som ikke kun henvendte sig til børnene, men også fangede de voksne. 110% engagement!"

- Friheden Butikscenter, Storkøbenhavn, Hvidovre

Cool & magisk! Sæt WAOW-spektret på prøve med Cirkus Workshop

Lad børnene fordybe sig i en kunstnerisk og uendelig verden af cirkusartisteri og leg!

De elsker de forskellige cirkusdiscipliner med nye udfordrende cirkusnumre, der introducerer seje cirkuskostumer og cirkusrekvisitter. Alt sammen baseret på spændende cirkuskunster fra hele verden.

 

Med cirkusartisterne Astrid Rou & Mikkel Rugholms Cirkus Show & Workshop kan børn hoppe ind manegen af fantasi og fremføre, hvad de har lyst til. Mens de har det sjovt!

Se børnene fordybe sig undervejs og skabe sjove og personlige cirkusnumre, som de kan dele med deres familie og venner til den afsluttende Børne Galla Cirkusforestilling!

Aktiv workshop for børn med mange deltagere på én gang

Alle kan være med! Og ellers må vi skiftes til at prøve ...

 

Cirkus Workshop er en aktivitet for børn med kapacitet til, at mange børn på én gang kan slå sig løs med de sjove cirkusaktiviteter. Faktisk får du en Cirkus Workshop med cirkusrekvisitter og udstyr nok til, at over 100 børn kan være aktive på samme tid.

Det er alligevel noget af en cirkusrekord, hvaa'?

Glade arrangører

Glade arrangører

Vil du med til cirkusland?

 

Med disse 3 eksempler på udtalelser fra glade arrangører og workshopdeltagere får du en fornemmelse af, hvordan også du og dit publikum vil opleve cirkus for børn med cirkusprinsessen Astrid Rou & tryllekunstner Mikkel Rugholm.

 

Nu skal cirkusanmeldelserne i manegen!

Cirkus for børn til udendørs sommeraktiviteter i Tarm

 

”1000 1000 tak for en rigtig fornøjelig dag. I fik rigtig skabt nye cirkusartister med jeres sjove show & efterfølgende workshop for børn & voksne. Aldrig set lignende under Kulturtagene i Tarm Midtby. Vi glæder os og håber på gensyn!”

 

- Jeanett Sørensen, Bychef, Tarm Handelstandsforening, Vestjylland

Cirkusdag for alle på torvet i Nakskov - Arrangør skrev:

”Det var en rigtig god og underholdende cirkusforestilling. Børnene var med fra start til slut. Workshop og optræden var eminent!”

 

- Allan Dahl, Aktivitetsudvalget, Nakskov Handel & Erhverv, Lolland-Falster

Cirkusdag for alle på torvet i Nakskov - Deltagere skrev:

”Underholdning fra første minut. Vi blev mødt af den smukke cirkusprinsesse, der med sine blandede show af dans, gymnastik, akrobatik fortryllede børn og voksne. Mikkel underholdt med sine dyr af forskellige arter som fik alle i godt humør. Børn/publikum blev inddraget så fint, og humoren var for både de helt små, men bestemt også for de voksne. Vi takker for 1 1/2 times god underholdning - og håber at møde jer en anden gang.”

 

- Fiona, Samuel & Ditte, Deltagere til cirkusdag, Lolland-Falster

Varighed

Varighed

Mine damer & herrer, I ved det!

 

Børnene vil også være med!

 

I laaaaang tid!

Med Cirkus Show & Workshop kan børnene udføre cirkus selv og imponere deres familie og venner.

Alle bydes velkommen til Cirkus Show, der kombinerer cirkustalent og komik. Så er det tid til, at alle børn bliver cirkusstjerner! Det er tid til Cirkus Workshop, hvor børnene lærer så mange tricks og færdigheder som muligt!

Med de altid hjælpsomme cirkusartister Astrid Rou & Mikkel Rugholm får børnene trin-for-trin cirkusoplæring med rigtige cirkusrekvisitter. 

Vælg mellem cirkuspakken på 1,5 time eller 2,5 time. Begge cirkuspakker er med både Cirkus Show, Cirkus Workshop & Børne Galla Cirkusforestilling! Til ethvert arrangement. Med noget for alle aldre. Og med kapacitet til over 100 deltagere!

Velkommen til cirkus!

1 1/2 time cirkus:
Cirkus Show for børn 1 x 20 min.
+ Cirkus Workshop for børn 1 time
+ Børne Galla Cirkusforestilling 1 x 10 min.

  • Det er tid til at smile, grine og lære nye cirkusnumre! Børn og fans af cirkus kan se frem til cirkus for fuld udblæsning.

  • Cirkus Show & Cirkus Workshop tilpasses publikum & arrangement.

  • Lydanlæg, bagtæppe & cirkusudstyr medbringes.

2 1/2 time cirkus:
Cirkus Show for børn 1 x 20 min.
+ Cirkus Workshop for børn 2 timer
+ Børne Galla Cirkusforestilling 1 x 10 min.

  • Bliv cirkusartist for en dag! Godt med tid til at lære at mestre en cirkusdisciplin - eller bare have det sjovt med at prøve det hele!

  • Cirkus Show & Cirkus Workshop tilpasses publikum & arrangement.

  • Lydanlæg, bagtæppe & cirkusudstyr medbringes.

MEST POPULÆRE

Praktisk

Praktisk

Det bliver et STUHR STUHR NUMMER!

 

Se dig som cirkusdirektør, hvor cirkusartisterne Astrid Rou & Mikkel Rugholm opfylder alle dine ønsker til en vellykket cirkusdag. 

Ønsker du Cirkus Workshop for en specifik gruppe? Populær hos skoleklasser, hold, ferielejr og lignende, hvor et struktureret cirkusprogram er det bedste.

 

Eller ønsker du Cirkus Workshop åben for alle? Populær hos offentlige arrangementer, centre, festivaller, sjove dage, messer og lignende, hvor alle er velkommen til at dumpe ind undervejs. 

HEPLA!

Modtag sikker bookingaftale

Du får en sikker bookingaftale på dato & tid og undgår alle skrækscenarier.

Få god lyd fra medbragt lydanlæg

Du behøver ikke tænke på det tekniske: Astrid Rou & Mikkel Rugholm medbringer og opstiller eget lydanlæg. Og har I fastintegreret lydanlæg på jeres lokation, så går det bare hurtigere. Cirkussets lydrack med egne headsets kan nemt kobles til jeres højtalere. Og forestillingen kan begynde!

Indbyd fantasien for børnene

Cirkus for børn er skabt for børnenes fantasi og forestillingsevne. Astrid Rou & Mikkel Rugholm medbringer og opstiller et flot rødt bagtæppe. Og sørger selvfølgelig for festlig cirkusmusik. Alt sammen for at aktivere, engagere og underholde børnene.

Nok at se til på dagen?

Den klarer vi med et trylleslag! Astrid Rou & Mikkel Rugholm ankommer som aftalt og klarer al opstilling og afvikling - og ønskes det kan de være 100% selvkørende på dagen.

Materiale

Materiale

På med klovnesmilet!

 

Der er fotos, du frit må benyttes til presse, trykt materiale og sociale medier i forbindelse med et besøg af Astrid Rou & Mikkel Rugholm. 

 

Du vil også frit kunne downloade en pressetekst om Cirkus Show & Workshop som direkte input eller inspiration til en invitation eller pressemeddelelse.

 

Bare tag for dig!

Pressetekst til Cirkus Show & Workshop for børn med cirkusduo Astrid Rou & Mikkel Rugholm

Cirkus Show & Workshop for børn & familie

 

Bliv cirkusartist for én dag med cirkusprinsesse Astrid Rou & tryllekunstner Mikkel Rugholm!

Glæd dig til, at cirkusdagen skydes igang med et fantastisk og lattervækkende Cirkus Show for hele familien. Og før du får set dig om, er du inviteret med til Cirkus Workshop og lærer at mestre alverdens seje cirkusnumre.

Kun fantasien sætter grænser, når børn træder ind i et anderledes, spændende og udfordrende univers, hvor Astrid Rou & Mikkel Rugholm underviser i klovnerier, tryllerier, linedans, sjipning, hulahop, akrobatik, masser af jonglørkunst og meget, meget mere. Mon ikk' du også skal prøve de sjove klovnecykler?!

Det hele ender ud i, at alle kan være med til den storslåede Børne Galla Cirkusforestilling, hvor alle forældre og bedsteforældre er velkommen til at hylde de små spirrende cirkustalenter.

Vi ses d. XX/XX kl. XX:XX til cirkus for hele familien.

Læs mere på www.mikkelrugholm.dk

* Ved booking hør gerne hvem, der er cirkusprinsesse på dagen. Ud over Astrid Rou kan det være dygtige Lærke Hansen eller Nanna Pedersen.

Pressefotos til Cirkus Show & Workshop for børn med cirkusduo Astrid Rou & Mikkel Rugholm

Pressefotos på vej ...

Læs mere på www.mikkelrugholm.dk

Alt det sjove starter ét sted - forespørg dato i dag!

Klar på en magisk dag?

Forespørg Cirkus Show & Cirkus Workshop for børn & familie for at bringe talent cirkusprinsesse Astrid Rou & magisk sprechstallmeister Mikkel Rugholm til dine festligheder.

Der er masser af sjov i vente og glædelig vilje til at give børnene den bedste tid sammen.

Mærk børnenes glæde med cirkus & ballondyr

Cirkus Show & Cirkus Workshop møder børnene i en magisk verden af sjov og fantasifuld inspiration.

Styrk børnene kreative univers af forunderlig leg, sammenhold og rene intension. Og få endelig det hele med i forvandlingen til ballonkunstner: Mikkel Rugholm finder ballonkufferten frem, festen fortsætter og sørger for, at hvert barn får sit eget personlige, cirkus ballondyr.

Autentiske, selvudfoldende og foldende ballondyr fra cirkus som en ballonhund, ballonhest, ballonsøløve, ballonelefant eller meget, meget andet.

Opdag alle mulighederne med Mikkel Rugholms Fest & Farver ballondyr for børnene.

bottom of page