top of page

UNDERHOLDNING TIL 50 ÅRS FØDSELSDAG

Få hyleskæg underholdning til 50 års fødselsdagen

Få en storslået morsom fest med underholdning til 50 års fødselsdagen ligetil med tryllekunstner Mikkel Rugholm. Et sjovt indslag til 50 års fødselsdagen med Mikkel Rugholm er underholdning for alle på én gang.

Underholdning-til-50-aars-foedselsdag1.jpg

Fejr 1/2 århundrede med magisk (OG SJOV) underholdning til 50 års fødselsdagen

  • 30+ minutters underholdning til 50 års fødselsdag perfekt som festligt indslag

  • 15 års erfaring med DK's populære fest tryllekunstner Mikkel Rugholm

  • Sjov interaktion med publikum (mindst 5 fra festen tryller med på scenen)

BONUS: Få et personligt show til fødselaren, der runder 50 år, når Mikkel Rugholm inddrager fødselaren og gæsterne til fødselsdagsfesten i de magiske og imponerende øjeblikke og fletter sjove og kærlige facts om fødselaren ind i showet på en humoristisk måde.

Underholdning-til-50-aars-foedselsdag2.jpg
Underholdning-til-50-aars-foedselsdag3.jpg

Udtalelser om Mikkel Rugholms indslag til 50 års fødselsdag

"Forrygende underholdning og ikke mindst medrivende. Mange af gæsterne undrede sig over dine fantastiske tricks - super underholdende og festligt indslag! Kort sagt: Et fantastisk show - og vi kan varmt anbefale Mikkel som jeres entertainer til næstkommende fest."

- Jan Plesner, 50 års fødselsdag, Fyn, Odense

"Tusind tak for et fantastisk show til min mands 50 års fødselsdag. Tanken fra mig efter showet var, at jeg havde lyst til at se MEGET mer' ... og mer'! Kan i den grad anbefales!"

- Anita Ploug, 50 års fødselsdag, Sjælland, Lyngby

Overrask med et magisk comedy show til 50 års fødselsdagsfesten

Der er snart 50 års fødselsdag. Og du kender nu til Mikkel Rugholms forrygende tryllekunstner underholdning til 50 års fødselsdag. Hvad er dog sandsynligheden for det??

For forrygende bliver det med underholdning for alle på én gang! Fødselsdagsfesten bliver kun bedre, kun sjovere og kun mere mindeværdig!

Et festligt indslag som gaveidé til den fødselar, du holder af - eller som festgaven til dig og alle dine nære til festen.

Underholdning-til-50-aars-foedselsdag4.jpg
Underholdning-til-50-aars-foedselsdag5.jpg
bottom of page